Segítség! A kutyám szeme alatt van egy kullancs de nem engedi hogy kiszedjem, ha közelítek felé harapdál és elforgatja a fejét, szóltunk az orvosnak de "nem ért ide". Próbáltuk lefogni is, meg vártuk hogy elaludjon de sehogy nem ment. Mit csináljak?!
Mi az hogy nem engedi?
Lefekteted szépen,lenyomod a földre a kutyát,valaki megtartja a fejét és kitéped a kullancsot belőle!
Olyan nincs hogy nem negedi!
Szerintem be kellene vinni az állatorvosi rendelőbe, ott tesz rá szájkosarat és lefogjátok. Vagy ha van szájkosaratok rakjátok rá, kössétek meg addig és csak hozzáfértek valahogy.
A mi kutyánk sem hagyná, igaz ő tacskó, szóval elég kicsi, és nagyon szelíd, sosem fogná meg a kezemet sem, de hárman szoktuk lefogni.
Köszi a válaszokat!
Próbáltuk már négyen is lefogni de amilyen pici (westie) olyan erő van benne ...
Se orvosi rendelő se szájkosár..
Marad a megkötözés (igaz nekem a szikszalag kicsit durvának tűnik)...
picit nem ártana nevelni azt a kutyát ...
1-2 hétig figyeld, hogy nem lesz-e bágyadtabb a szokásosnál (ha véreset pisil akkor már nagy a baj)
de ha mindeképp kijön a doki, megelözésképp is adathatsz neki egy imizolt, akkor 1 hónapra védett babézia ellen
Jah igen szigszalag már én is rájöttem:D, Hát igen eléggé ráférne a nevelés, igazából annyit tud hogy a nem szabad mit jelent meg hasonlók de amikor "rájön az 5 perc" semmire és senkire nem figyel..:)Ha végre ide "talál" mondani fogom neki!:)
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!