Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség! A kutyám szeme...

Segítség! A kutyám szeme alatt van egy kullancs de nem engedi hogy kiszedjem, ha közelítek felé harapdál és elforgatja a fejét, szóltunk az orvosnak de "nem ért ide". Próbáltuk lefogni is, meg vártuk hogy elaludjon de sehogy nem ment. Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 13:37
1 2
 1/13 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Mi az hogy nem engedi?

Lefekteted szépen,lenyomod a földre a kutyát,valaki megtartja a fejét és kitéped a kullancsot belőle!

Olyan nincs hogy nem negedi!

2010. máj. 11. 13:41
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem be kellene vinni az állatorvosi rendelőbe, ott tesz rá szájkosarat és lefogjátok. Vagy ha van szájkosaratok rakjátok rá, kössétek meg addig és csak hozzáfértek valahogy.

A mi kutyánk sem hagyná, igaz ő tacskó, szóval elég kicsi, és nagyon szelíd, sosem fogná meg a kezemet sem, de hárman szoktuk lefogni.

2010. máj. 11. 13:42
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
nem kell semmi orvos. fogod a szikszalagot, összekötözöd mind a négy lábát, a száját is, ha kell, aztán kiszeded a kullancsot! te vagy a főnök!
2010. máj. 11. 13:43
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Próbáltuk már négyen is lefogni de amilyen pici (westie) olyan erő van benne ...

Se orvosi rendelő se szájkosár..

Marad a megkötözés (igaz nekem a szikszalag kicsit durvának tűnik)...

2010. máj. 11. 14:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk, a szikszalagosat és bejött pontosabban kijött :D De huh így is lekellet szorítanunk...
2010. máj. 11. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Gratula! Amúgy szigetelő szalag -> sziGszalag. :)
2010. máj. 11. 14:34
 7/13 anonim ***** válasza:

picit nem ártana nevelni azt a kutyát ...

1-2 hétig figyeld, hogy nem lesz-e bágyadtabb a szokásosnál (ha véreset pisil akkor már nagy a baj)

de ha mindeképp kijön a doki, megelözésképp is adathatsz neki egy imizolt, akkor 1 hónapra védett babézia ellen

2010. máj. 11. 14:34
 8/13 A kérdező kommentje:

Jah igen szigszalag már én is rájöttem:D, Hát igen eléggé ráférne a nevelés, igazából annyit tud hogy a nem szabad mit jelent meg hasonlók de amikor "rájön az 5 perc" semmire és senkire nem figyel..:)Ha végre ide "talál" mondani fogom neki!:)

Köszönöm a segítséget!

2010. máj. 11. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:
amúgy kullancs ellen mindenképp adj neki cseppet! A mi kis westink pár éve lyme kóros lett, pedig rendszeresen kapta a frontline-t (mint kiderült, a kullancsokra már nincs hatással a frontline, úgyhogy most expotot kap)
2010. máj. 11. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát az tök jó, én állandóan Frontline-ozok a kullancsok miatt:(((
2010. máj. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!