Sport célra honnan lenne érdemes mudit venni?
Sziasztok!
Röviden leírom a történetet. :) Jelenleg egy Mudimentéstől örökbefogadott mudi gazdája vagyok. Vele évekig aktívan agilityztem és tereltem, illetve sok más dolgot is kipróbáltunk. Egy egészségügyi probléma miatt kellett abbahagynom vele a sportolást. Régóta egy mudikölyök megvásárlásán gondolkodom. Volt is egy kölyökfoglalásom egy kennelnél, azonban sajnos a szuka nem lett vemhes. Elsődleges cél a sport lenne, és az, hoyg stabil jó idegrendszerű kutya legyen. Összességében nem egy világbajnok kutyát szeretnék, nem vagyok ennyire eredményorientált. Csupán a jelenlegi mentvény kutyámmal akárhogy is szeretem rengeteg probléma van, elég kis instabil, és szeretnék már egy olyan kutyát aki kölyökkorától kezde rendesen van szocializálva nevelve, és akivel majd idővel lehet sportlni is.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!