Ajánlotok nekem száraztápot?
Figyelt kérdés
Innen szeretnék mindenképpen rendeli: [link]
Már vettünk egy 3 és 15kg-os kiszerelést is, most vagyunk a 15ös végén. Meg vagyok elégedve vele, de ha ebben az arkategoriaban van jobb akkor inkább azt választanám. Most van egy 10%-os kuponunk, tehát, az lejön az árból:)
Felnőtt, ivartalanitott magyar vizslának lenne:)
2017. márc. 17. 14:46
1/8 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam véletlenül h Brit Premium Medium Adult Breed-et vettünk:)
2017. márc. 17. 14:47
2/8 anonim válasza:
A Brit Care jobb, viszont valamivel drágább. De ugyanúgy kipróbálhatod 3 kgs kiszerelésben.
3/8 anonim válasza:
Josera szerintem jobb.
De én Happy Dog Supreme-mel etetek. Ez kicsit drágább.
4/8 A kérdező kommentje:
De azokból melyiket??
2017. márc. 17. 18:18
5/8 A kérdező kommentje:
#2 a Brit Care nem "kicsit" drágább, legalább 2x, de inkább 3x annyiba kerül mint a Premium... en nem sajnálná rá a pénzt, de még a szüleim veszik a kutyakaját, addig sajnos nem én szabom meg az árkategóriát...
2017. márc. 17. 18:46
6/8 anonim válasza:
Ha brit akkor már tényleg a care. De még az is egy nagyon rossz táp... Ha azt szeretnétek hogy egy hosszú életű betegségmentes, szép kutyátok legyen akkor ezzel számolni kell. Ezek a tápok rengeteg olyan adalékanyagot tartalmaznak amik betegségek kialakulásához vezetnek. Arra kell törekedni hogy a kutya étrendje gabona és glutén mentes legyen és e-vitaminnal tartósított(nem pedig mesterséges anyaggal) szinező, ízesítő anyagot se tartalmazzon. A legolcsóbb jó táp a taste of the wild. De ha nincs rá keret, úgy is lehet egészségesen tartani a kutyát, ilyenkor jó a barf(nyers etetés) Ez a legjobb a kutyáknak. Így a fogkővel se lenne gond, és szívesebben meg is enné mint a tápot. De sajnos a szülőkkel nehéz ezt megértetni, ők akarnak lenni az "okosabbak".
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos BARF-ra nem tudunk áttérni, nem ehet csontot, lágyéksérve volt.
2017. márc. 28. 20:52
8/8 anonim válasza:
A csontot ki lehet váltani mással. A legegyszerűbb a csontliszt. Lehet tojáshéjporral is de ott figyelni kell a hús foszfortartalmára, nem túl egyszerű. A csontliszt nem drága dolog, zooplus-on elég jó áron van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!