Neostomosan permetezéssel?
Figyelt kérdés
A kutyára is fújhatom? Ha igen hogy csináljam? Bepermetezem vele, aztán beledörzsölöm? Ha nyalogatja magát utána nem lesz baj? Még nem használtam ezt a szert.2017. márc. 16. 10:33
2/4 anonim válasza:
Fürdetni is és permetezni is lehet. Hagyod rajta megszàradni ha permetezed.
3/4 anonim válasza:
Évekig a plusz védekezést tavasszal-ősszel Neostomosannal csináltam. Nyak körül-lábak-hasa alja, comb hátsó fele volt befújva. Többi részre csak felületesen. Én inkább fél liter vízbe tettem egy ampullát és azt folyamatosan használtam, nem öntöttem ki.
Igaz, sosem nyalogatta magát egy kutyám sem .
Viszont macskával már jártam úgy , hogy megfürdettem benne és , mint minden macsek, szépen lenyalogatta magát. Órákig ömlött a nyála, de semmi más baja nem lett tőle.
4/4 anonim válasza:
Neostomosannal tilos macskàt fürdetni! Bele is halhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!