Úgy átlagban menyibe kerül a kutyaiskola?
Az árak nagyon változóak. Felénk 2 kutyaiskola van, az egyikben az alapengedelmességi 35 000 ft, a másikban csak 10 990 ft (az olcsóbbat többen dícsérik, egy feltörekvő kutyaiskola. Sokak elmondása szerint a drágábban bunkó az oktató, szóval az ár nem minden esetben tükrözi a minőséget).
Nem biztos, hogy az alapengedelmességi tartalmazza az agresszió kezelését, szerintem ahoz egyéni képzés, vagy szocializációs képzés szükséges.
Agresszív kutya esetében előbb szocializációs tréningen kell részt venni és csak utána mehet engedelmes tréningre.Mivel ott több kutyával és emberrel lesz együtt.
Vhol a szoc tréninget ingyen, 500/1000/1500/2000 alkalom, eddig ezeket láttam.
Tanfolyamok átlagban 30-40 ezer ft környéke,de érdeklődni kell mindenhol.
Én jelenleg 2 helyre járok
1. nem tanfolyam jellegű, minden héten van: 1000ft/1,5 óra
2. alap engedelmes és agility ez sem tanfolyam jellegű, itt is minden héten van: 6500/ 5 alkalom (1 alkalom 1,5-2 óra)
És áprilisban kezdünk egy tanfolyamot az 10 alkalom 35.000 lesz (ez igazából nem lenne fontos, de a sportokhoz, obidience és mantrailing kikötés, hogy végezzük el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!