A ti kutyátok meg tudja enni a brit prémiumot?
Akkor sem vagy elég kitartó, végül mindig ő győz. Nem te vagy a falkavezér, hanem ő. Azért csinálja, mert már többször is ő kerekedett felül. Többször elkezdted, de EGYSZER SEM fejezted be.
Úgyhogy "te nekem ne magyarázz" nulla akarraterővel, hanem hagyd csak szépen, hogy a kutyád irányítson, s rámenjen a gatyád, de akkor ne itt sírj.
Nekem is válogatós kutyám van/volt. Britet vettünk neki (Medium-ot) az elején nem igazan ette, de nem hagytam válogatni, ő sem evett napokig, de aztán egyszer rájött h amúgy nem is olyan rossz, es azóta jókedvűen eszi, bár általában keverem valamivel, magában is megeszi. Te is próbálhatjád, h keversz hozza valamit (joghurt, konzerv, majkrem) ennek az adagját folyamatosan csökkented, es végül a tápot kapja csak, bár lehet a legjobb megoldás az lenne nektek, h bezáztatod neki (a legjobb lenne a húsleves) de megteszi meleg víz is, es így eloszor konzerv állaga lesz, majd végül eheti ugyanúgy a szárazat. Az en kutyám se rajong a nap táp szemekért, de már megszokta, te is adj neki időt:) Ha valami nagyon egészséges cuccal akarod keverni a tápot, akkor vehetsz neki lazacolajat, azt biztos h szeretni fogja, es megeszi a kaját:) es a szőrét is nagyon szép lesz tőle
Sok sikert;)
Hát a lazac olajat már próbáltam de ő olyan különleges hogy azt sem szereti. Most vacsorára britet kapott, meg is ette magában. Mondjuk nem tudom meddig fogja enni mert először minden jó neki de ha huzamosabb ideig kapja akkor később nem hajlandó megenni. Alapból úgy indítottunk hogy: maradék 4 hós koráig; pedigree pár napig/hétig; select gold jó sokáig kb. 6-7 hónapos koráig-barf pár hétig (elég gyorsan ráunt); select gold konzervvel egészen mostanáig; brit premium
remélem azért tovább fogja enni pár hétnél, legalább ez a kis zsák fogyjon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!