Kissbettina1977 kérdése:
Kutyám már 3 hete beteg, elhuzodhatt eddig egy megfázás?
Figyelt kérdés
3 hete vittem először dokihoz , nem evett és fehér habosatt hányt ! Kapott 2 féle injekciot 4 nap vittük szurira , mivel nem sok javulást láttam elvittem egy másik dolihoz ott is kapott szurit de még mindig nem tökéletes eszeget , de habosat hány még mindig , néha ugy meggörnyeszgi a hátát meddig huzodhat el egy mandulagyulladás2017. márc. 12. 20:07
1/1 anonim válasza:
hát ilyen sokáig biztos nem. Az én kutyám is fázott már meg de egy hétnél tovább nem tartott a gyógyulás. vidd el egy 3. orvoshoz ahol rendesen kivizsgálják mert ez szerintem nem egy sima megfázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!