Befogadtam két kiskutyát, de az egyik nagyon beteges, nem szeretem annyira, oda adjam másnak?
Egy ismerős nagyszüleinek lefialt a kutyája, szerencsére csak kettőt és el kellett hozni mind a kettőt mert az apja megölte volna őket.
Már 3 hónapja nálam vannak az egyik édes aranyos imádjuk, de a másik olyan kis nyivászta, szinte minden reggel hányik ( voltunk orvosnál gyenge gyomrú, speciális (jó drága táp), de így is hányik. Én rossz vagyok a hányástól. Már ki került a kutya a garázsba, és a párom takarítja a hányást, de érzem a szagot. :(
Én örülnék ha keresnénk neki más gazdát, de a párom nagyon megszerette.
Tudom, hogy érzi én nem szeretem az én lábamat folyton harapdálja, a paromét nem, ha felakarom venni morog és kapkod a kezem után.
Szerintetek? Ha nagy lesz félek, hogy harapni fog :/
Hát ez gyönyörű. Ha lenne 2 gyereked, az egyik hisztis és beteges lenne, akkor azt már nem szeretnéd?! Tudom, a kutya nem gyerek, de akkor is, milyen megkülönböztetés ez? Az a kutya nem tehet róla, hogy ilyen.
Pároddal beszéld meg először a dolgot, jussatok közös nevezőre.
Azért egy állatot ne hasonlítsunk már egy emberhez!!!
Enetofobia, keress rá.
Jó esetben él 10-15 évig a kutya. 10-15 évig majd minden nap szenvedek miatta?
Azért az vicces lenne.
Ez csak egy kutya.
Értem én a bajod a kutyával, de hogy jön ide a tűktől való félelem (enetofóbia)?
Arról nem beszélve, hogy a doki mit mond, mi lenne a megfelelő kezelési mód? Ha az nem kivitelezhető, akkor adjátok oda másnak, aki gondját (minden gondját, még az egészségügyi nyavalyáit is) viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!