Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csokit evett, hova tovább?

Csokit evett, hova tovább?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

A kutyusom anyukámnál volt ma, amíg nekem megbeszélésem volt. Ő leugrott a boltba, eközben pedig a kutyám szétnézett a házban. Az asztalon rá is talált egy tábla tortabevonó csokira (180grammos) és befalta mire anya hazaért. Kapott egy kis lecseszést de édesanyám nem tudja, hogy milyen veszélyes is a csoki így nem érezte szükségét, hogy szóljon. Mikor hazaértem fél órája akkor mesélte el, mi történt. Egy óra múlva tudunk orvoshoz menni.

Addig is, mik a kilátásaink?

A kutya 16 kilós, fél éves. Zugyborod a hasa, de se kaki, se semmi mióta itthon vagyok.

Amíg eljutunk az orvoshoz tudok valamit tenni?

2017. márc. 10. 15:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 14% elég kevés, reméljük megússza. Ha minden igaz, ez kb 500 mg teobromin, egy 16 kilós kutya ennyitől már mutat mérgezéses tüneteket, de vélhetően túléli.
2017. márc. 10. 18:07
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

De sok az idiota

A csoki halalos is lehet a kutyara

Iszonyat veszelyes

Gratulalok aki adja neki

2017. márc. 10. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!