Két őzpinchser 4 hónapos kutyám van, ma kaptam őket és nagyon elevenek, szét rágnak mindent és nem igazán tudom meg tanítani őket hogy helyükön maradjon, ne rágjanak szét semmit, szóltam nekik többször is, segítséget vagy tanácsat kérnék! Mit tegyek?
Hát erre azelőtt kellett volna gondolni, hogy bevállalsz egy pincsert. Kettőnél meg nagyon el kellett volna gondolkodni, és azt mondani, hogy kösz, inkább nem :D Tapasztalat fanatikusoknak való feladat.
Mindegy, nem tragédia, csak kösd fel a gatyád :) A megoldás sok-sok séta, játék, tanítás, és kutyaovi, hogy megtanuld kezelni őket. Meg egy szobakennel, a lakásod megérdemli... ;)
Két kölyköt egyszerre bevállalni nem volt túl okos ötlet.
A kutyáid teljesen normálisan viselkednek.
Mivel (még) fogalmad sincs a kutyanevelésről, irány egy kutyaovi, majd suli. Ott megtanulod, hogyan neveld őket. Mivel ketten vannak, érdemes 2 embernek is mennie, hogy külön-külön is lehessen foglalkozni velük.
Egyébként: sok-sok séta, játék, labdázás, rongyhúzás, ha eléggé elfáradnak, akkor majd alszanak a helyükön. Mindennap persze.
Rágnivalókkal is lásd el őket bőven: marhacsont, bikacsök, préselt bőr.
Amit lehet, egyelőre pakolj el (pl. cipők).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!