Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két őzpinchser 4 hónapos...

Két őzpinchser 4 hónapos kutyám van, ma kaptam őket és nagyon elevenek, szét rágnak mindent és nem igazán tudom meg tanítani őket hogy helyükön maradjon, ne rágjanak szét semmit, szóltam nekik többször is, segítséget vagy tanácsat kérnék! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 9. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Légy türelmes, adj nekik sok játékot/rágókát és foglalkozz velük sokat. Egy kölyök kutya ezzel jár. Pont fogváltós korban vannak.
2017. márc. 9. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát erre azelőtt kellett volna gondolni, hogy bevállalsz egy pincsert. Kettőnél meg nagyon el kellett volna gondolkodni, és azt mondani, hogy kösz, inkább nem :D Tapasztalat fanatikusoknak való feladat.

Mindegy, nem tragédia, csak kösd fel a gatyád :) A megoldás sok-sok séta, játék, tanítás, és kutyaovi, hogy megtanuld kezelni őket. Meg egy szobakennel, a lakásod megérdemli... ;)

2017. márc. 9. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Két kölyköt egyszerre bevállalni nem volt túl okos ötlet.

A kutyáid teljesen normálisan viselkednek.

Mivel (még) fogalmad sincs a kutyanevelésről, irány egy kutyaovi, majd suli. Ott megtanulod, hogyan neveld őket. Mivel ketten vannak, érdemes 2 embernek is mennie, hogy külön-külön is lehessen foglalkozni velük.

Egyébként: sok-sok séta, játék, labdázás, rongyhúzás, ha eléggé elfáradnak, akkor majd alszanak a helyükön. Mindennap persze.

Rágnivalókkal is lásd el őket bőven: marhacsont, bikacsök, préselt bőr.

Amit lehet, egyelőre pakolj el (pl. cipők).

2017. márc. 10. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Még egy ember, aki azt hiszi, hogy a kutyák értenek magyarul. Egy napja vannak nálad a kiskutyák és viselkedjenek jól? Na, ezt pár hónap munkával lehet elérni.
2017. márc. 10. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!