Mit lehetne kezdeni a kutyával? Még mindig meg van kergülve.
Öcsém menhelyről elhozott pár hónapos keverék kutyája maradt rám most a délután. Öcsém elment különórára, a szüleim pedig szintén el, máshova. A kutyát itt hagyták, hogy vigyázzak rá.
Én poémból elindítottam neki a gépen egy kutyaugatásokból megszerkesztett remixet (pont normál hangerőn): https://www.youtube.com/watch?v=g3YI7gSn9lE
Gondoltam, vicces lesz... Az viszont most már nem vicces, hogy azóta is a (nemlétező) kutyát keresi.
Meg van kergülve!
Hogyan lehetne észhez téríteni? Miért vesz ennyire komolyan egy ilyen piti poént?!
Mert a kutyának ez nem poén.
A kutyaismereted mélyen a béka alatt van jelen pillanatban.
Gondolom, némi nevelést kapott már az a kutya? ha igen, parancsold a helyére, hogy maradjon ott egy kis ideig legalább. Talán lehiggad.
Jajjj, de könnyen is megy az idiótázás, ha másról van szó (és már megtörtént a dolog)!
Na, mégis akkor mi az a kutyaismeret, ami pont ebbe a témába vág, amiből már "papíron kiválik", hogy balfék voltam??
Tudjátok, az elmélet mindig is érdekelt! :D A _KONKRÉT_, nevesített, definiált elmélet.
Parancsolni nem parancsoltam neki, mert:
1.) !NEM! kapott nevelést ez a kutya! Öcsém c$eszik vele normálisan foglalkozni. Kihozta a menhelyről, aláírt egy papírt úgy, hogy azt se tudja valójában, h. mit írt alá, majd 2 nap után ráunt.
Ha bajt csinál a kutya, akkor csak áll mint a fa, azt' vigyorog.
2.) Mivel én vicceltem meg a kutyát, ezért elég bunkó dolog lett volna részemről "parancsolni".
Szerencsére annyira nem volt kerge, hogy szétkapja a házat, az idegesítő inkább az volt, hogy véletlenszerűen letámadt, mint egy szumós, s valami piszok nagy vehemenciával próbált feldönteni, összemancsolni, megöklözni meg megharapdálni.
Fél óra után aztán egyszer csak abbahagyta. Hála az égnek!
Ha megszűnne, akkor már nem lenne mit keressek, nem lenne nyom, amit keressek, mert amihez vezet a nyom, már megszűnt.
Így nem is keresnék.
Tiszta logika. Ilyen egyszerű.
Miért, Te mit csinálnál, Nagy Sherlock?!
XD
Valóban?
Mégis mit, ha az a valami már MEGSZŰNT?!!
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!