A csokoládé tényleg halálos lehet a kutyusoknak?
Figyelt kérdés
Annyira mehezen tudom elképzelni, hogy pl. egy 15 kilós mudi meghal ha eszik 100g cukrozatlan kakaóport vagy két tábla tortabevonót.
Ez tényleg igaz, hallott már valaki olyan kutyáról aki bele is halt?
Vagy csak ezzel szeretnék elijeszteni a kutyatartókat, hogy csokit adjanak a kutyusaiknak, akiknél ez hányást, hasmenést okozhat?
Most olvastam egy cikket erről és érdekelne, hogy mások hogy gondolkák/tudják.
2017. márc. 8. 19:54
11/11 anonim válasza:
#10 sokaknak elég bizonyíték hogy "én egy példában azt tapasztaltam hogy nincs baj ezért tök mindegy ki mi tmkondd nincs baj" Ezzel a logikával Ozzy Osbourne úgy végigdrogozta a 80-as éveket hogy az a ~10 év kiesett teljesen tehát ebből következik ha én most fogom magam és napi 3-4 csík kokót felszívok semmi bajom nem lesz soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!