Lesz valami baja a kutyamnak?
Pedig a legbiztosabb a tölcsér. Már azonnal tedd rá és akkor kissé megszokja, amikorra magára marad.
Egész nap bőven lesz ideje szétnyalni a sebét. Pont azért, mert nem érti, mi az ott, ami fáj és kényelmetlen érzést okoz.
Jo akkor veszek neki.
Es ha nem tud bemenni a hazaba? Eleg szukos a bejarata, mivan ha nem fer be? Eleg sokat esik felenk az eso.
Vagy nem fog egesznap inni, enni?
Ne haragudj, pont nem olyan a munkahelyem , ahol a szabad tud lenni az egesz hetvegem.csak elmondom , hogy egyetlen egy szabadnapom van minden egyes heten.:) es igen elore kalkulaltam , mivel azt a napot valasztottam , amikor a mutet lesz.
Nem mindenki az irodaba sutteti am a s*egget 9-17-ig.
Szerintem az a szegyellni valo, hogy itt mindneki latatlanba iteli el a masikat, ismeretlenul.
Talan tatamat at tudom hivni,majd megkerdezem. De delutan 4 korul mar itthon lesz anyukam.
Csak en nem tudok sajnos vele lenni keso delutanig.
igen lehet hogy piszkálni fogja a sebét
de szétszedni nem fogja
duplán szokták varrni
ha az orvos szerint nem kell gallér akkor ne adj rá
amúgy meg tényleg csak akadályozná mindenben
bár az én kutyám nagy nehezen rájött hogy hogy férne be a házába gallérostul, úgyhogy ügyes volt
viszont kissé túlzottan is ügyes, mert hiába volt rajta a gallér, simán elérte a műtéti sebet
csak nyalogatta, semmi egyebet nem csinált vele
a te kutyádra is épp ezért fölösleges a gallér
vlszeg fájni fog a seb és nyalogatja majd néha
de az nem árt
szétszedni a varratokat nem fogja, meg kirágni a sebet, az már piszokul fájna neki
na jó, van néhány ilyen elvetemült kutya akit a fájdalom nem tart vissza ettől
de az azért ritka
de ahogy írtad túl sokat nem lesz egyedül a kutya
persze jó ha néha ránéz vki amíg nem vagytok otthon
Koszi a valaszt!
Szerintem ugy fogom csinalni, hogy megveszem a gallert, de nem rakom ra egybol , hanem figyelem hogy mennyire piszkalja a sebet, ha nagyon durvan, akkor rarakom addig, mig vele tudok lenni.
Es egyebkent mennyi ra az esely, hogy nem ebred fol az altatasbol? Sok rosszat olvastam , hogy ha nem pici korvan ivartalanittatunk, akkor nagyobb a kockazat. Az en kutyam 4 eves.
Es megkell varni mig magatol felebred? Vagy szolongassam, razogassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!