Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Hogyan segíthetek ilyen...

SOS! Hogyan segíthetek ilyen messziről?

Figyelt kérdés

Nemrég hívott az unokahúgom, hogy nem éri el a szüleit (holnap mennek haza). A kiskutyája rosszul van. Nem tud felkellni, nyüszít, rosszul van nagyon. Felhívtam az állatorvost elmondtam mi a baj és hogy csak az unokahúgom van otthon, tehat ha kimegy nem tud most fizetni csak holnap, erre az orvos gyorsan el is intézett annyival, hogy ez nem komoly, közben írt az unokahúgom, hogy már hányt is,erre a válasz, hogy bezabált. Ha holnap is rosszul lesz hívják fel a SZÜLŐK!

Sajnos nem tudok most oda menni, jósló fájások miatt nem merek vezetni :(

Nincs valami hányós vírus a kutyáknál?

Mit tud csinálni az unokahúgom?

2017. márc. 6. 18:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves az unokahúgod? El tudja vinni a legközelebbi állatorvoshoz? A legközelebbi állatorvos milyen messze van?

Ha 12-14 éves és a doki közel van szerintem elviheti

2017. márc. 6. 18:49
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
keressen más orvosokat mert az az orvos valszeg' akkor sem fog tuni segíteni ha a szülei kihívják. Ha oltva van akkor a parvó kizárva, lehet tényleg nem komoly de jobb félni mint megijedni. Keressen egy lelkiismeretes orvost, vagy valami szomszédot vagy bárkit aki elviszi és beszélje meg az orvossal hogy majd a szülei kifizetik, vagy kérje meg azt aki elviszi hogy fizesse ki és a szülei majd vissza adják.
2017. márc. 6. 18:49
 3/26 A kérdező kommentje:

15 éves. Azt mondja nincs olyan szomszéd aki tudna neki segíteni, rengeteg az utcában az öregember, sajnos nem túl jó a környékük. Az osztálytársa anyukájára ráirtam, még nem írt vissza :(

Azt mondja csak tápot adott neki és nem többet mint máskor.

2017. márc. 6. 18:55
 4/26 anonim ***** válasza:
33%

Unokahúgod akár fel is jelentheti a szüleit, amiért őt egyedül hagyták úgy, hogy nem lehet őket elérni. És ha ő lesz rosszul, vagy bármi történik otthon, mit csinál, kihez fordul? Komolyan mondom, hogy engedélyhez kéne kötni a gyerekvállalást is...

Szóval sajnos itt max. imádkozni lehet, amíg haza nem érnek a szülők, esetleg keresni egy normális orvost.

2017. márc. 6. 18:55
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem vigyáz az unokahúgodra senki?

Figyelj, ha mondasz települést, akkor megpróbálom a helyileg illetékes állatmentőket megkeresni és elküldeni a kutyáért. Megadom az elérhetőségüket, ha vállalják, hogy orvoshoz viszik a kutyát. Jó így?

2017. márc. 6. 18:58
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
volt a kutyával sétálni, nem evett meg valamit a kutya? (pl: patkányméreg)
2017. márc. 6. 19:04
 7/26 A kérdező kommentje:

5-ös, köszönöm!!

Rakacán él, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

2017. márc. 6. 19:07
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
jobbulást a kutyusnak.
2017. márc. 6. 19:11
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Hű, jó messze vagytok mindentől! Már írtam több állatvédőnek, a riadóztathatóaknak is. Amint válaszolnak, írok!
2017. márc. 6. 19:35
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Írj privátban elérhetőséget! Az egyik oldal válaszolt és kapcsolatba akarnak lépni.
2017. márc. 6. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!