Hogy szoktassam a tálcához?

milyen tálca??
próbálj meg mást, pl újságpapírt.
ha látod h nagyon matat, azonnal tedd rá és dicsérd meg ha oda csinálta. akár juti falit is kaphat. ha nem oda rakta, ne szidd le, csak ha 20adjára sem az újságra ment. vagy tálcára vagy mire..
plusz 1-2 óránként vidd le sétálni, ha megvannak az oltásai.

Kezdődik ott, hogy soha ne etesd séta előtt! Csak utána. Teli hassal Te sem szeretnél sétálni.
Simán ki kell bírnia, amíg suliban vagy, a kutyák átalusszák a délelőttöt. Ne szoktasd rá, hogy a lakásban kakáljon, mert később meg az lesz a bajod, hogyan szoktasd le róla.

szerintem ezen az alom dolgon változtass.
nem kell neki alom, kutya.
az is hü**e volt aki kitalálta.
a másik h valóban séta után kell az etetés, pláne h gyomorcsavarodás is lehet belőle.
séta után kapja, mint jutalmat, dolgozzon meg az ételért:)
ne üsd, bár láttam h nem is akarod, aki képes belenyomni a kutyája orrát a piszkába, azzal dettó ezt tenném meg, csak sokkal durvábban!
érdekes mi sosem ütöttük meg, ha épp rossz helyre ment neki, na és...mégis 3 hónaposan jöttek a séták, 2.sétánál már tudta mi a dolga!emlékszem többx előfordult, h véletlenül bement, mondtam neki h nem szabad, és annyi..lent ha csinálta nagy jutalom, még tapsoltam is, és halálra dicsértem:)
hogyan jutalmazod, ha lent végzi a dolgát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!