Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Monori kisállatvásáron tenyész...

Monori kisállatvásáron tenyésztők is vannak?

Figyelt kérdés

Mik a vélemények, körültekintéssel lehet egészséges, törzskönyves kiskutyát venni ott?

Mire érdemes figyelni?

2017. márc. 4. 08:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném. Az ilyen "állat vásárok" tele vannak szaporítókkal és beteg keverékekkel.

Egy tenyésztőnek már csak a hírneve kockáztatása miatt sem érné meg ott árulni

2017. márc. 4. 09:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg nem lesznek mert nem szprulnak rá. Szerinted lesznek ott vadonat új bmw-k? Valszeg nem mert amúgy is megveszik akkor minek hurcolászni.
2017. márc. 4. 09:01
 3/15 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy aranykoszorús tenyésztő nem megy ki, de bíztam benne, hogy kezdő tenyésztő, aki jól tartja az állatot, egészségesek a kicsik (és a szülők), de nem többszörösen díjnyertes párosítás, illetve nincs még hírnév, esetleg kijön. Úgy tudom, Monorra sokan jönnek külföldről is, csak ezét gondoltam. (hobbi kutyát keresek, de egészségeset)
2017. márc. 4. 09:04
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Elmész. Körül nézel. Rákérdezel a törzskönyvre.

Nem minden törzskönyves alom mögött van ezer év kennelnév háttér és kiállítások sokasága.

Kicsi az esélye, de nem lehetetlen.

2017. márc. 4. 09:16
 5/15 Platypus ***** válasza:
100%
Szerintem nincs az a tenyésztő vagy akár állatbarát kutyatartó, akinek lenne szíve oda állatot vinni. Pár éve voltam utoljára, lehet hogy azóta változott a helyzet, de az egy állatvédelmi rémálom volt. Pici madaraknak való kalitkában voltak egymásra pakolva a törpepincserek, yorkik meg hasonlók. A kutyáknak füle-farka kilógott annyira pici ketrecek voltak. Volt olyan kartondoboz, amiben ki se látszott az alja a szardíniaszerűen belezsúfolt kiskutyáktól. És mindez egy egész napra. Az, hogy a kutyák egy jó része ránézésre is beteg, csipás, vízfejű és amúgy keverék már csak hab a tortán...
2017. márc. 4. 09:25
 6/15 anonim ***** válasza:
2%
Nem a papír tesz a kutyát.Meg nem is 100 ezerért adják ott és rá is lehet alkudni. Szóval ki lehet ott fogni jó kutyákat csak szem kell hozzá.Ha meg van papírja az ősöknek az nyilván felfelé veri az árat.Szerintem jó hely az a vásár.
2017. márc. 4. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Akkor menj és vegyél ott egy autót papírok nélkül hisz az autót sem a papírok teszik, attól még autó marad.
2017. márc. 4. 10:21
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Autót is vennék simán papírok nélkül ,mert az se forgalmival megy ...ha jó és működik ,de a zsernyákok nem díjazzák. Mellesleg bontásra a legjobb az ha nincs papírja.

Kutyát szerencsére még nem igazoltatnak az utcán és nincs rá ezerféle adó, szóval a papír annak kell aki tenyészteni akar.

2017. márc. 4. 10:31
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
én nem tenyésztek mégis papiros kutyám van. Nem azért vettem papirosan hogy tenyésszek hanem azért mert ha már fizetek egy állatért akkor ne zsákba macskát vegyek. Jó idegrendszerű, egészséges és gyönyörű. Olyan fajta amilyet szerettem volna nem pedig csak hasonlít valamire. Persze te gondolom az a fajta vagy aki putriban vesz kutyát aztán ha baja van inkább kirakod.
2017. márc. 4. 10:33
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Pont olyan fajta vagyok ,igen. Na és ha igen,akkor közöd hozzá? És kb ahhoz sincs közöd hogy milyen kutyát és mennyiért veszek vagy kapok vagy találok. Te legyél boldog a papirkáiddal ,másnak meg ez semmit nem számít. Az állatvásár meg azért van hosszú évek óta sok helyen ,hogy vevő és eladó megtalálja egymást.Ha te nem vagy vevő, akkor nem mész oda ,de nem is kell beleugatni más dolgába.Az a kutya dolga.
2017. márc. 4. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!