Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rendeltetek már innen? Megbízh...

Rendeltetek már innen? Megbízható?

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 2. 18:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nekem is van egy süket kutyám,én ultrahangos sípot használok a visszahívásra.
2017. márc. 2. 23:45
 12/19 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező, 1 vagyok.

"ha az egódból kivonjuk az IQ-dat negatív az eredmény" na ezt nem tudom hogyan értetted, gondolom csak valami hangzatos dolgot akartál írni. Mert ha az egóm az egekben van, elég magasnak kell lennie az IQ-mnak hogy negatív legyen az eredmény. Szóval köszönöm hogy azt feltételezed rólam hogy jó magas az IQ-m.

"ugyanúgy az én pénzemből fog elmenni az is, hogy a te nyugdíhadat fizessük" ez hogy jön ide??? Megint okoskodni akarsz? Amúgy màr bocs, 10 év korkülönbség van köztünk, ergo ha nekem nem lesz nyugdíjam, neked se. Szóval inkább te maradjd kussban (ja és gratula hogy így beszélsz 12 évesen... erről jut eszembe, milyen "pènzedből"? 12 vagy, nem hiszem hogy most van saját kereseted és abból fizeted a nyakörvet...)

Egyébként képzeld. Nekem is volt süket kutyàm. Ès jééé meg tudtam oldani a sétákat elektromos meg rezgő meg egyèb ilyenek nélkül. A vadászkutyákat is nagyon sokszor kézjelekre tanìtják be és nem hangokra. Próbàlkozz inkább ilyennel.

2017. márc. 3. 06:30
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Az addig oké hogy kézjelekkel kell tanítani ezt bárki tudja. Viszont nem várható el a kutyától hogy minden másodpercben a gazdit lesse hogy lássa a kézjeleket. Így nem lehet szabadon engedni, mert ugye az nem élet ha mindig csak a hosszú pórázt vonszolja maga után. Mi van ha történik valami a kutya nem figyel rád, hirtelen kell reagálni amit pórázzal nem tudsz megoldani, utána szólsz hogy figyeljen rád? :D de azért te se vagy normális hogy kisgyerekekkel (bocsi kérdező) állsz le vitatkozni... a korosztályoddal nem mersz? Egy szóval a nyakörv arra kell hogy jelezze a kutyának hogy rá kell figyelnie, gondolom a te kutyád gondolat olvasó volt, vagy csak simán pórázon élte le az életét.
2017. márc. 3. 07:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat, és a kötekedőnek üzenem, hogy orvosi eredményekben a negatív a pozitív és fordítva. Okoska. Mellesleg nekem előbb lesz keresetem mint egy ilyen szocoládénak mint neked. Aki nem hiszi annak pedig:

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8380381-most..

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8380440-ti-h..

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8457267-el-m..

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8467674-lehe..

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

Ha kéri valaki képem is van róla+ a nyakörvről. Remélem így maár mindenki elhiszi.

2017. márc. 3. 08:46
 15/19 A kérdező kommentje:
A 11esnek nagyon nagyon köszönöm!
2017. márc. 3. 08:47
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

13nak üzenem, hogy nem, nem pórázon élte le az életét, akkor mèg falun laktam és simàn elengedtem a kutyàt a falu szélén, erdőben, mert 15 méternél sosem ment távolabb.

Kérdező, ki beszélt itt orvosi értelemben? :D te? Na neee.

Egyébként nekem màr van keresetem, képzeld, àllatorvosi asszisztensként dolgozom már 2 éve. Erről ennyit.

És szerintem akkor se vegyél neki ilyen dolgot (illetve a szüleid pénzéből...) inkàbb tanítsd ha ennyire okos vagy.

2017. márc. 3. 09:22
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon felelőségteljes gazda lehetsz ha elengedted simán, ahogy a szüleid is, akik nem vettek semmilyen normális felszerelést, hamár süket volt szerencsétlen. És nem fogom elengedni, mert nem kockáztatom azt, hogy elüssék. Az egész családnak érték az állat, megér nekünk 18 980Ftot a boldogsága. Az állatorvosi aszisztensel meg ne verd a melled, mert nem tudhatod, jogy holnap kirúgnak-e!
2017. márc. 3. 09:47
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Mivel a párom a főnököm, nagyon remélem nem rúg ki holnap :)

Nem voltak felelőtlenek a szüleim... mivel nem is velük éltem, mert meghaltak, de nyilván te ezt nem tudhattad. Amúgy meg az erdőben nem hiszem hogy elütötte volna egy kocsi.

2017. márc. 3. 09:56
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
szerintem probáld ki az ultrahangos sípot,olcsó,hatásos.én sem mertem elengedni a réten,de ez nagyon jól bevált.Elöször itthon tanitottam meg rá,kézjellel kombinálva,pár nap alatt megértette és azóta müködik.Szerintem jó gazda vagy,mert nem elégszel meg a pórázos sétával,hanem a szabad futkározást akarsz biztositani kedvencednek.
2017. márc. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!