Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minimun mennyi idősnek kell...

Minimun mennyi idősnek kell lennie a kutyának a veszettség oltáshoz?

Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

Komolyan gondod van a szövegértéssel?

Akkor pontosítva....betöltött 3 hónapos korban lehet oltani veszettségre.

ha született dec. 2. akkor március 2.-án oltható

2017. márc. 2. 12:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Érdekes, az én kutyám november 1.-én született és dec 24.én lett oltva. Nem a szövegértésemmel van baj, hanem a hozzád hasonló emberekkel akik osztják az észt tudás alap nélkül...
2017. márc. 2. 12:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, október 1
2017. márc. 2. 12:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Beoltathatod 8 hetesen is ha az orvos beoltja, de azzal az oltással nem fog tudni utazni, mert nem hivatalos. Hivatalosan 3 hónaposan kaphatja az oltást és az után 21 vagy 30 nappal utazhat általában. Néhány országba utazhat úgy is, hogy 12 hetesen kapta meg a veszettség oltást.
2017. márc. 2. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
3 hónapos kor előtt nem szabad oltatni, 1 hogy törvényileg nem lenne érvényes, 2 hogy a kutyának nagyon leterhelné a szervezetét(az orvosunk mondta) 3 hónapos korban kell megkapnia az oltást és 21 nap múlva válik érvényessé.
2017. márc. 2. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!