Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől hányhat a kutyusom?

Mitől hányhat a kutyusom?

Figyelt kérdés
Tegnap este hányt és ma reggel meg most az előbb is. Amikor sétálunk akkor minden füvet összeeszik meg a futtatóban a földet is megeszi. Ilyenkor rászólok meg próbálom kivenni a szájából a kivehetőt, de a felét már lenyeli. Meg túl mohón eszik. Meg sem rágja a falatot. Lehet ezektől van? Vagy valami baja lehet? Nagyon játékos, nem levert.
2010. máj. 9. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
ha csak 1, max 2x hány, akkor nem gáz, valószínű gyomorrontás, de azért vidd el holnap állatorvoshoz, bármi lehet. Enni eszik?Ja, és igyon sokat, az a legfontosabb.
2010. máj. 9. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
a fű az minden kutyát meghánytat... ha mentek valahova akkor tegyél rá szájkosarat és akkor nem tudja megenni
2010. máj. 9. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
azért eszik a füvet, mert jót tesz a gyomruknak! Macskák is eszik, kutyák is, és nem kell nekik ezt megtiltani, mert semmi káros nincs benne!
2010. máj. 9. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is hányt! Mire rájöttem hogy miért! Nekünk az ágya veszőből fonott volt és megrágta lenyelte a kis darabokat és az irritálta a kutya torkát, és gyomrát mikor elvettem a kosarat azóta megszűnt. Nem tudom milyen ágya van a kutyádnak, vagy valamelyik játékát rághatta meg nézd át ha sérült valamelyik akkor lehet hogy az az oka, és vedd el tőle.
2010. máj. 9. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:

füvet akkor is esznek amúgy, ha szomjasak. olvastam.

itt is van olyan kutya, akit meghányat a fű.

az én kutyusom is nagyon ette, miután látta egy nagy kutyától, és akkor épp szénhidrátban magasabb tápot kapott, acana hipoallergént.

de kiderült h semmi baja, orijent eszik és már nem is kell neki a fű.

akinek a kutyája sok füvet vagy sokszor eszik füvet, javaslom h váltson tápot, fehérjében gazdagabbat, mert a kutyák savas pocakja nincs kellően lecsillapítva. nem jó az neki:S

minden esetre remélem rendben lesz a kutyusod. Szabad tudni, h mivel eteted?

2010. máj. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!