Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terrier, ez baj?

Yorkshire terrier, ez baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Amikor először elvittem a kiskutyámat kutyakozmetikushoz, észrevettem miután hazahoztuk, hogy a szempilláit levágta. Nem teljesen de elég látványosan. Ez baj vagy így kell? Köszönöm a válaszotokat.

2017. febr. 24. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Szempilláit?

Miért vágta le a szempillait? Egy kutyának se vágnak bele a szempillajaba.

Az en yorkimnak gyonyoru hosszú pillai vannak. Max a szemoldokebe vág bele mert az meg tud nőni hosszúra. Nem arra gondoltál?

2017. febr. 24. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Én se hallottam még szempilla vágásról.
2017. febr. 24. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Miért lenne baj?

Én kutyakozmetikus vagyok, 99 %ban a gazdik azt kérik a szemébe ne lógjon a szőr, én leritkítózom,rövidre,mert gyorsan megnő ott a szőr.

az 1% ami nálam 2 vendéget jelent, gazdik kérik,hogy a szempillához ne nyúljak.Így nem is nyúlok.

Ha te nem szóltál ez miatt,mert ez külön kérésnek számít akkor most így jártál.Máskor szólj a kozmetikusnak és akkor nem vágja le :)

2017. febr. 24. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
szerintem kutyáknál sem keverendő a szempilla a szemöldökkel, mert a szempilla az életben nem fog a kutya szemébe lógni. Tessék utána nézni mi micsoda.
2017. febr. 24. 21:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen a szempillájára gondoltam. Az utolsó kommentelőnek pedig köszönöm, hát nem gondoltam volna hogy ezért szólni kéne, de majd legközelebb. Bár az egyetlen probléma hogy nem nagyon nő neki, pedig most harmadik hónapja hogy nincs megnyírva.
2017. febr. 24. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

En pedig a kutyakozmetikus kommentelonek mondanám nem rossz indulatból hogy akihez mi járunk neki eszebe nem jutna a kutya szempillajat levágni. A szemöldökét igen mert a yorkiknak az is nő mint a haj.

Kérdező: lehet azért nem no neki a pillaja mert bele lett vágva.

Elso voltam

2017. febr. 24. 22:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor ilyen marad, már ezzel sajnos nem tudok mit csinálni.
2017. febr. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!