Velemenyek IL CANE kutyataprol?
Figyelt kérdés
Keresgeltem a neten az IL CANE arat tartalmat stb. De nem talaltam. Faceboon oldalon lattam es erdekelne nagyon. Keresgelek meg. De aki azzal etet vagy megtalalta valahol az kérlek segitsen. Akinek van tapasztalata irja le.😊 köszi.2017. febr. 21. 14:52
1/8 anonim válasza:
Keresgéltem egy csomót, mert beszélek olaszul, de nem találtam "il cane" nevű tápot. Eleve fura lenne egy kutyatápot "a kutya" névre keresztelni... véletlen nem kevertél össze valamit?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem kevertem ösze vagyis nem valoszinu. Mert lattam egy posztot csak egy feher zsak de a lenyeg belul vsn"
2017. febr. 21. 15:38
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket
2017. febr. 21. 16:24
6/8 anonim válasza:
Árat nem tudom,tehát az ár értek arányt nem tudom megállapítani,de elég gyenge a 30%hustartalommal.
7/8 Mihályfi levente válasza:
[link] aktualis/tapasztalatok-az-il-cane-tapokkal
Facebook oldalt megtaláljátok a weblapon.
Olaszországban, Olasz lapokon ne keressétek, a honlapon ismertetett okokból saját márkanéven kerül forgalomba.
Az oldalon a feles termékpaletta megtalálható, vásárlói véleményekkel.
A hústartalom vonatkozásában keress cikkeket, melyek rámutatnak a valós hústartalom és a feltűntetett értékek titkaira.
Érdemes figyelni a hamu tartalomra is, melyből könnyen lehet következtetni arra, hogy valóban hús e, vagy egyéb az alapanyag. (Húsliszt, vérliszt, csontliszt)
Az Ilcane tápok nem lisztekből készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!