Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha a kölyökkutya...

Mit tegyek ha a kölyökkutya nem hajlandó megenni a száraztápot?

Figyelt kérdés
Eddig száraztápot kapott, szinte falta folyamatosan. Aztàn szombaton adtam neki a tàpba belekeverve egy kis konzervet. Azóta viszont nem hajlandó magàban megenni a száraztàpot. Mit tegyek? Tegnap konkrètan alig evett, most reggel is már "toporzékolt" hogy èhes, odaadtam neki a szàrazat, jó ha két falatot evett belőle. Most elvettem előle a tàpot.
2017. febr. 20. 05:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10 miért lenne ocsmàny a szàraztáp? Jó minőségű tápnak magas a hústartalma. Egyébkènt én pl kifejezetten szeretem a gabonapelyhet. Kölyök/kistestű kutyànàl meg kifejezetten ajànlják hogy áztasd be vízbe hogy meg tudja rágni. Na és egyébként te mivel eteted a kutyàtad?? Am meg gondolom te az a barom asmtaff "tenyésztő" vagy...
2017. febr. 21. 14:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Ja és egyèbként meg, a kutyànak nincs "ízlése" ő nem azért eszik mint mi emberek (kedvtelésből, íz miatt) hanem neki ez ösztön kérdése, létfennmaradás miatt.
2017. febr. 21. 14:16
 13/21 anonim ***** válasza:

Ettem már ilyen száraztápot egy házibulin, nincs olyan rossz íze, csak előtte sok vodkát kell inni :D

Azért a kutyával ne itass :)

2017. febr. 21. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:

Ezt a baromságot... idióta életedben nem volt kutyád felfogás....

Innen már csak egy kis lépés az állatok nem éreznek meg nem gondolkodnak... mert csak ösztöneik vannak...

Hogy az istenbe ne ennének az íz miatt? Pusztán más ízeket kedvelnek mint mi...

Az összes kutyám(3) imádja a hús ízét, imádják a paradicsomot, de a savanyú uborkát csak az egyik hajlandó megenni...

Mégis mivel magyarázod ezt, ha a kutyának nincs ízlése...

2017. febr. 21. 14:24
 15/21 A kérdező kommentje:
A kutyànak nem éreznek ízeket!!! Legalàbbis nem azokat amiket mi (édes, sós...) ők olyan ízeket éreznek mint pl szénhidrát, fehérje, zsír.
2017. febr. 21. 14:52
 16/21 anonim ***** válasza:
És ilyen dolgozik állatpatikában... :D
2017. febr. 21. 15:21
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen, ès ilyen ember állatorvosi asszisztens ;) és ilyen ember írt 97%-os tesztet a Hill's tápokból és a kutya táplàlkozásàból ;)
2017. febr. 21. 16:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyébként meg menjetek el a legközelebbi àllatorvoshoz és kérdezzétek meg hogy milyen ízeket érez a kutya.
2017. febr. 21. 16:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Állatorvosi asszisztensként miért nem kérdezed meg az állatorvost?
2017. febr. 21. 19:29
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

Büszkélkedik a 97%-as tesztjével kutya táplálkozásból, de gyakorikérdéseken kérdezi, hogyan etesse a kutyáját...

Behalok az ilyen kreténeken...

2017. febr. 21. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!