Milyen kutyát vennétek kisgyerekek mellé?
Ha a menhely kizárva,akkor én is a tenyésztőt ajánlom..
Hogy milyen fajtát vegyetek..Hát szerintem nem kell mindenképpen a gyerek miatt kistestűt venni.
Egy kutyát kb 15-20 évre veszünk. Már bőven nagy lesz a gyereketek,a kutya még mindig ott lesz.
Nem érdemes csak azért kisebb testűt venni,mert most kicsi a gyereketek.
Nagyobb testű kutyát is ugyanúgy meg lehet nevelni,hogy ne bántsa a gyereket.Kisebb testű kutya is ugyanúgy odakaphat a gyereknek.
Én azt ajánlom,hogy nézzetek alaposan utána milyen fajok vannak és szűkítsétek le a kört .Előbb-utóbb meglesz,hogy mi illene hozzátok.
Rengeteg kutyás könyv van,ahol nagyjából le van írva ,hogy melyiknek mi az igénye,kinek ajánlják stb.. Ezek alapján próbáljatok dönteni:)
#15:
Igen,tudom,hogy ilyen drágák.
Nekem is volt fajtiszta kutyusom.
#16:
Nem kell feltétlenül kistestű,de egy nagytestű kutyának nem tudunk elég helyet biztosítani.
Tudom,hogy a kistestű kutyák ugyanúgy odakaphatnak mint a nagyok,sőt ha jól tudom akkor a nagytestű kutyák nyugodtabbak is mint a kicsik.
Közepes testű illetve nagyobbak közül is kisebb termetű kutyák közül válogatunk.
Ilyen termetűekből melyik fajtát javasoljátok?;)
Mennyit sétálnátok vele egy nap?
Vinnétek-e suliba/sportolni?
Abban az időben amíg egyedül van tuti tud hozza menni valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!