Hogyan kell méretet venni egy nyugtalan kutyáról?
Figyelt kérdés
Hogy lehet megmérni egy kutya súlyát ha nem tudom felemelni, de nem marad nyugton a mérlegen, és a testhosszát centivel lehetséges mérni fekve, úgy hogy közben valaki lefogja?2017. febr. 14. 12:27
2/6 anonim válasza:
Allj te a merlegre, utana meg emeld fel ot es vond ki a masodikbol az elsot es meg van a kutya sulya.
En igy szoktam, bar az en kutyum 17 kg. Ha a tied 30-40folott van akkor nem tudom.
3/6 anonim válasza:
Test hosszat meg amikor alszik.
4/6 anonim válasza:
Tanítsd trükkökre!
Ha a kutyád izgága-nyugtalan (azért nem marad a popsiján mert mindig rohanna, és nem azért mert félénk) akkor remek agyi lefárasztás, sok kutya élvezi a feladatokat.
Tanítsd meg például arra hogy "lelövöd" - feküdjön el az oldalán, és akkor le tudod mérni.
A mérlegre meg egyszerűen ültesd le.
5/6 A kérdező kommentje:
De az azért fura, hogy nyugodtan fekszik én meg előkapok egy mérőszalagot. :D Lehet azt hinné az valami játék.
2017. febr. 14. 14:25
6/6 anonim válasza:
Esetleg úgy, hogy megneveled, letiltod a ficánkolásról? Vagy megtanítod helyben maradni? Ezeket eddig miért nem próbáltad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!