Kutyamentes lakóhelyet keresek, van tippetek?
A csendes falu szélén lévő szomszédmentes szülői házunk az ilyen. Bár bent a faluban hallani kutyaugatást néha. Valamint lehet látni a faluban kb. 2 életunt zombit is akit kutya vonszol pórázon, de lehet hogy az vezeti a kutyáját, nem tudom.
A fejlettnek tartott nyugat-magyarországi iparváros lakótelepét nem javaslom. Van itt egy lakásom és olyanok történnek hogy a panelház előtti virágos részre üríttetik az élőhalottak a kutyáikat, a lakók meg belelépnek mikor a kerékpárjukat letámasztják és behordják a lépcsőházba és hát a lakásukba is. A napokban küldtem fényképet minderről a közös képviselőnek hogy tegyen valamit különben falura vagy trópusi szigetre kell költöznöm. Kár hogy a fényképek már nincsenek meg, felraktam volna ide is azt amin látszik hogy mennyire igyekeznek élhető országot csinálni egyesek és szerintük ezt úgy kell hogy több kutyát tartanak az egykori modern és élhető lakótelep lakásaiban. És ha valaki szóvá teszi nekik például azt hogy a kukatároló és más közös helyiségek kilincsét ne úgy fogja meg hogy előtte papírzsepivel kitörölte a kutyája hátsó felét, majd láttuk amint ugyanazzal a zsebkendővel megtörölte az ujjait is, akkor természetesen neki áll feljebb és még garázdasággal is fenyegetőzik.
Kutya- és zombimentes helyet lehet hogy már csak a trópusi paradicsomokban találsz:
Nem könnyű oda költözni de garantáltan megéri. A gazdagok is ilyen helyeket szoktak keresni, nem a városi kutyamániások társaságát.
Esetleg csendes falvak szélén lévő házak, tanyák, erdei tanyák is szóba jöhetnek, de ha Magyarországon van akkor számíthatsz kutyás zombira ott is aki ott sétáltatja. A politikus negyedeket sem mondanám biztosan kutyamentesnek, mivel gyakran ők maguk követik a hazai proletariátus hobbiját:
Én eddig bárhol laktam voltak kutyák.
Falun. Nyilván. Nekünk is mindig volt 2. Anyukameknak most is kettő van. Én egy külterületi kertes övezetben lakom van két benti kutyám. Mind a két szomszédnak van kutyája. Az egyik inkább medve. A másik kis apró keverék. Kb az utcában 80% tart kutyát. Ahol nincs ott nem laknak kint csak nyári lak. De lehet nyáron ők is hoznak.
Amikor panelban laktam egész kis kutya közösség volt. Bar mi felszedtuk a szart...
Pesten a 18. Kerületi sorhazas övezetben nekünk nem volt kutyánk de minden közvetlen szomszédnak volt. És regebben apámnak is.
Apámnak pest peremkeruleten jelenleg macskája van mert a barátnője lánya talált egyet és így lett. De feléjük is sok a kutya.
A tanya azért jó mert nagy. De a szomszéd tanyán tuti lesz egy border vagy hasonló kutya.
Sajnálom neked föld alatti ovohelyre kell költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!