Megerősítésként: Ugye jöhet a munkavonalas németjuhász?
Figyelt kérdés
Határozottan,következetesen nevelek. Kutyasuli illetve bandázási lehetőségek vannak. Ha csak tehetem (főleg hétvégén de szoktam hétköznap is) hosszabb túrákat teszek a réteken,erdőkben.
IPO-znék vele elég aktívan. Naponta 2 Óra séta,aztán mindenféle játék (sok idejig) és sok nevelés,tanítás.
3-4 km futás.
Volt már sztafi keverékem és egy német juhász keverékem
Ha Kihagytam valamit szóljatok :)
2017. febr. 9. 15:51
1/3 anonim válasza:
Ha csak hobbi szinten dolgoznál vele a három ágazatban, akkor teljesen rendben van. Ha komolyan akarsz IPO-zni, akkor ez nem az igazi. Abban az esetben a bandázást ki kellene hagyni, általában az életmódot nem családi kutyásra kellene igazítani. De ha jó helyre jársz kutyasuliba, akkor ott úgy is elmondják, hogy sportkutyának milyen életmód kell.
2/3 anonim válasza:
Szerintem jó dolga lesz nálad:) az IPOt menet közben úgy is látjátok, hogy milyen szinten tudjátok csinálni (BH1, BH2, BH3, IPO1, IPO2, IPO3)
3/3 anonim válasza:
köszi a lepontozást, de nem értem miért:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!