Milyen kutyát ajánlanátok nekem? Többi lent
A husky meg a border kb pont az a két kutyafajta, amikkel szinte a legtöbbet kell foglalkozni. Nem elég nekik a séta, hanem feladatokat kell nekik adni, szellemileg is lefárasztani őket, hiszen mindkét fajta komoly munkára lett kitenyésztve.
A huskynak pedig nem nagyon tenne jót, ha nyáron a 40 fokban kellene veled lovaglás közben futnia.
Valamint egy fajtatiszta kutya több mint 100 ezer forint, inkább több, tudnád ezt finanszírozni?
Inkább próbálj a jelenlegi kutyáddal minél többet foglalkozni, ha sokat ugat, azt jelenti hogy unatkozik, ezt nem oldaná meg egy másik kutya jelenléte.
szia szerintem a beagle az egy nagyon jo
20 000 ért lehet kapni is ami szép és társas
És.mi lenne,ha menhelyről fogadnátok be egy kutyust?:)
Akiknek nincs sok esélyük a boldog életre. De te megadhatod egynek. Nagyon hálás lesz egy menhelyi kutya,ha jó helyre kerül.
Egy keverék kutya is lehet gyönyörű.
A husky-nak nyáron nyílt terepen iszonyú melege lenne, miközben a ló után fut.
A collie okos és fürge. Ha napi szinten biztosítod neki a mozgást és a feladatokat, jó választás lehet.
Szerintem tökéletes lenne számodra még a három magyar terelő közül bármelyik (puli, pumi, mudi), ha olyan kutyára vágysz, aki póráz nélkül fut melletted, miközben lovagolsz és nem kell attól tartanod, hogy elszalad tőled. Ezen belül a mudit, mert egy mudi szőrével szinte semmi gond nincs. Ez a fajta külföldön is egyre népszerűbb, főleg azok körében, akik agility-re keresnek kutyát.
Nagyon ragaszkodó, egygazdás. Ő is sok törődést igényel.
Nem mondom, hogy egyszerű nevelni, de nagyon kedves, nem hajlamos az agresszióra, nem beteges stb. Nekem is mudim van. Imádom <3
Vagy dönthetsz úgy, hogy körülnézel a menhelyeken. Lehet, hogy ott találsz rá a megfelelő kutyusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!