Hány féle tápot kellett kipróbálnotok mire megtaláltátok a megfelelőt, érzékeny gyomrú kutyánál?
Nekem is ilyen a kutyám 9 hónapos. Az elején kapott royal canint (azt kapott a tenyésztőjénél), ez ugye nem a legjobb táp+nem is olcsó, de esküszöm ettől ment a éegkevésbé a hasa. A britet mi is próbáltuk (az egyik kutyánk azt eszi és neki nem is megy a hasa), próbáltuk az Eukanubát, a Fit Active-ot (ennek a bárányosa egész jó volt, de nekünk mégsem az igazi). Most tesztelés alat a Chicopee, ez se túl jó, ettől is megy a hasa:/
A következő a Brit Care lesz (eddig Prémiumot kapott)
Az enyémnek akkor szokott helyreállni az emésztése. A legjobb a nyers etetés lenne, a vége az lesz, hogy mi is átállunk rá
Szia! Rengeteget kipróbáltunk már, és csak most sikerült megtalálni a tökéletes tápot az öt éves keverékemnek.
Régen, amíg nem mélyedtem el a helyes táplálás témakörében, valamint csak a Fressnapfból volt lehetőségem vásárolni, jellemzően alsó-középkategóriással etettem: Dog chow-val pl. évekig. Nem volt panaszom rá, az összetevőkhöz képest szépen toppon volt tőle, de egy idő után szerettem volna mást is kipróbálni nála, mert nagyon drágának gondoltam.
Kapott Happy Dogot néhány hónapig, ez volt az elmegy kategória, aztán a Panzi Fit activenál kötöttem ki, ami talán a legrosszabb döntés volt eddig: allergizálta a bőrét, így szuperprémiumra kellett váltani, hogy kikupálódjon, és kinézzen valahogy szegény, így találtunk rá a Brit care-re. Tökéletes, nem tudom, melyik másik márka venné fel a versenyt vele.
Nem olyan rég egy-egy próba erejéig vettem Brit premiumot ill. Orijent(!) is, de láthatóan romlott és fogyott tőlük, így sürgősen visszatértünk a Care-re. Internetről rendelem persze, árban szerintem megfizethető, minőségre pedig jelesre vizsgázott.
Ha valaha másikat adok neki, akkor az a Real Nature lesz, egyszer mindenképpp ki szeretném próbálni, mert nagyon szimpatikus.
(Egyik tápból sem kapott csirkéset soha; ugyan nem tudok róla, hogy allergiás lenne, megkockáztatni mégsem szeretném, hogy tüneteket kezdjen el produkálni.)
Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszokat.
Valószínű a brit care-t fogom választani, hiába főzök neki úgy tűnik ez sem lesz jó választás.
Reméljük végre bejön, nincs rosszabb amikor nem találod meg a számára megfelelő eledelt és szegény kutyádon kísérletezel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!