Csontot nyersen szabad adni?
Figyelt kérdés
Marha lábszár csontra gondolok és pulyka felsocombra gondolok konkrétan. Azt szoktam adni a kutyámnak.
Nyersen.
Ezeket szabad, ugye?
2017. febr. 3. 21:01
2/7 anonim válasza:
Szabad, de nem kell túlzásba vinni. A marha azért jó, mert azt úgyse tudja megenni, az inkább rágcsálni való:) (kivéve ha óriástermetű kutyád van, az lehet megeszik valamennyit belőle)
3/7 anonim válasza:
A pulyka felső combcsont elég kemény. Ha hússal együtt kapja, úgy jó.
4/7 A kérdező kommentje:
Marhát igazából csak rágcsálja és az szedi belőle a velőt :)
A pulykát úgy szoktam venni, hogy le van filezve, de elég sok hús rajta marad a végén. Kb. Egy csirkecombnyi.
Arról a húst és a cupakot megeszi, van hogy a csontbol is eszik, de egészet nem evett még meg.
Füstölt csontokkal mi helyzet?
2017. febr. 3. 21:12
6/7 anonim válasza:
Milyen méretű a kutyád. Egy kisebb valóban nem tudja megroppantani a pulykacsontot.
Füstölt csontot csak olyat, amit kutyának árulnak. Az emberi fogyasztásra való rettentően sós.
7/7 A kérdező kommentje:
Beagle, 7 hónapos.
Olyanra gondoltam:)
2017. febr. 4. 05:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!