Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi volt a leghosszabb idő,...

Mi volt a leghosszabb idő, amire otthon hagytátok a kutyusotokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

12 óra, amíg teljesen egyedül hagytam, de ez max 1 hónapban 1X fordul elő, mert anyukámmal mindig úgy szervezzük a szaad és munkaidőnket, hogy a kutya ne legyen ilyen sokáig egyedül. Anyukámat és engem fogad csak el gazdinak, nem túl barátkozós kutya sajnos.

Hát néha sehogy se jön össze, olyankor gyomorforgató az az idő, amkor tudom, hogy már többet van otthon egyedül, mint általában. :(

2010. máj. 7. 12:33
 12/15 A kérdező kommentje:
De akkor nem lesz semmi baja,tehát nem fog sérülni a kis lelke vagy ilyesmi.Ma kb.11órát lesz itthon egyedül.6an élünk együtt,de most 3an elmentek 2hétre,és elvitték a kis játszótársát is.3an pedig 3-ra megyünk dolgozni és max.1-re érünk haza.Ilyenkor hova zárjátok be?A szobába vagy a nappaliba?
2010. máj. 7. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
Sérülni nem fog a kis lelke :) Viszont előtte egy nagy séta, játék, hogy kifáradjon és természetesen friss víz legyen előtte. Mi soha nem zárjuk be a kutyát sehova, tudja, hogy a lakásban mi a tiltott hely, a játékai pedig előtte vannak.
2010. máj. 7. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
93%
Előző kutyusom 14 évig élt velem, Őt naponta 9-10 órára hagytam magára a munkám miatt, de addig egész jól elvolt a kertben a cicával. Este mindig sétáltunk, éjjel meg ha rossz idő volt, be is jöhetett aludni. :) Sajnos Ő már az örök vadászmezőkön szaladgál, így lett egy menhelyi kutyus, akit szintén a munkaidőm alatt hagyok csak otthon, de Ő még állandóan bent alszik, mert pici.
2010. máj. 7. 13:14
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

Amíg suliba vagyok, a többiek nincsenek otthon, de nem szoktak unatkozni. Két nagyméretű és egy kisméretű kutyám van, hihetelenek együtt. Reggel este megyek sétálni velük, illetve viszonylag nagy a kertünk, de a házba is bejöhetnek, kétszintes, úgyhogy lent szoktak lenni, de csak ha rossz az idő, illetve bent kapnak enni is.

Annyi a fontos, hogy legyen előtte víz, a játékai, illetve mielőtt otthon hagynád tanítsd meg vele, mit lehet, és mit nem.

21/L

2010. máj. 7. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!