Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehetne megtanítani?

Hogyan lehetne megtanítani?

Figyelt kérdés
Van egy 7-hónapos Border Collie-m, már egy csomó mindent megtanítottam neki pl:leülni, felállni, lefeküdni, pacsizni stb,csak azt nem tudom hogy kellene arra megtanítani,hogy normálisan jöjjön mellettem, mikor elmegyünk sétálni, vagy futni, folyton megál, mikor hallja a nagyobb kutyákat ugatni és nem jön tovább hiába mondom neki hogy gyere. Pedig már sok mindent megprobaltam pl jutalomfalatokkal, de még úgyse hajlandó szotfogadni olyankor.
2017. febr. 2. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy hogy mész tovább, a póráz meg értelemszerűen magával rántja.
2017. febr. 2. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Kutyasuli pont erre van például, más kutyák között is megtanul normálisan viselkedni. Egyébként meg sok-sok gyakorlás, a lábhoz parancsszó gyakorlása először otthon a kertbe, vagy lehetőleg ingerszegény környezetben, majd fokozatosan először olyan utcába, ahol nincs kutya.... Majd keresel egy olyan utcát ahol csak egy kutya van egyik oldalt, és ott elmentek. Ha nem sikerül ültesd le, fektesd le, stb. Majd több kutyás utca.... Sok-sok sikert! :)
2017. febr. 2. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont a minap találtam ezt a videót, kipróbáltuk lépésenként és baromi jól működik (angol tudás nem árt hozzá):

https://www.youtube.com/watch?v=u9cpD6VFhTU

Folytatás itt:

https://www.youtube.com/watch?v=_IpR_Oqi-xw

2017. febr. 3. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!