Fressnapfos premiere vagy happy dog nature croq jobb?
Én a happy dog-ot vettem legelőször, de egyáltalán nem ízlett a kutyámnak. Hiába próbáltam, hogy lerakom elé, aztán elveszem, képes volt napokig nem enni, ami egy kölyökkutyánál szerintem nem fér bele. Aztán kipróbáltuk a premiere-t, ég és föld a különbség. Sokkal kevesebbet ürít tőle (és könnyebben is összeszedhető:D), szebb a szőre, és ami a legfontosabb, hogy azóta is imádja, pedig lassan 1 éve váltottunk, szóval nem a válogatósság volt a probléma.
Persze ez csak egy tapasztalat, ha mindkettő szimpatikus, akkor vedd a legkisebb adagot, aztán próbáld ki, hogy melyik jön be jobban.
Én Eukanubát etetek, természetesen teljesen más. Happy dogot egyik barátom etet évek óta, nála azért van ez, mert a kutyáknak kevesebb fehérje kell. Viszont a szénhidrát tartalma minőségi, a többihez képest.
Mivel van több fajta és mindegyik más így elégé nehéz eldönteni, valamint az, hogy te mire használod a kutyát ( sport, munka, hobbi, aktív, senior, junior )....
Nézd meg, hogy miből mennyi van pl állati és növényi eredetű dolgok, olvass utána, hogy milyen vitaminok és egyéb plusz dolgok mire valóak és tudsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!