A Levis jó név lehet egy fiú kutyának? Border Collie.
Ismerek olyat, akinek a kutyáját Betonnak a kecskéjét meg katódsugárcsőnek hívták...
Bátyámnak van két macskája, az egyiknek Macska a neve a másiknak meg Másik... szóval igen a Levis még egy elfogadható név... :D
2-es után szabadon, nálam csak a kutyának van neve. A papagájok azok Verebek, vagy Madarak, a tengerimalac csak Malac, a macska megy Macska, vagy Macsosz. Valahogy sose voltam jó a névkitalálósdiban, egyedül kutyáknak tudok jó nevet adni azt is csak azért, mert évekkel előtte kitalálom, hogy ha majd egyszer lesz, mi legyen a neve. :D
Kérdésedre válaszolva, szerintem illik egy borderhez ez a név.
Honnan tudod, hogy magyar?
Én sem vagyok magyar...
Ez szerintem teljesen egyénfüggő. Ha neked ez tetszik, akkor ez teszik. A kutya úgyse tudja mit jelent, így valószínűleg nem is fog reklamálni. :)
Az enyémet Sábának hívják hivatalosan. Amikor meg szivat, akkor "Hozd vissza a cipőmet!" :D
Haverom kutyája rottweiler, csillagkapu után Tilk (nem tudom, hogy írják)
Lábhoz meg ilyeneket nem ért...
Ha azonnal jönnie kell, akkor Dzsáffá...
Ha figyelnie kell, Dzsáffá krí
Ha szégyelnie kell magát akkor solva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!