Mi a teendő, ha gazdátlan ebet találunk?
Tegnap séta közben találkoztunk egy kutyával, akin látszott, hogy nem kóbor, de egyedül volt. Nem volt egy jól szocializált kutya, mert morgott az én kutyáimra. Nem félek a kutyáktól, de mivel nem voltam egyedül, kikerültük a sajátjaimmal és ott hagytuk.
Ő is továbbhaladt és miután visszamentem egyedül, hogy hívjam a gyepmestert, már nem találtam.
Remélem, hogy hazatalált, vagy megtalálta a gazdi, de azóta gondolkodom, hogy mit tehettem volna érte.
Akinek van valami jó ötlete ilyen helyzetekre, segítene?
Eddig csak ismerős kutyákat vittem haza, de ők jöttek velem maguktól. Idegenekkel mi a teendő?
Azt hiszem beszerzek majd egy pórázt, amit magammal hordhatok.
De kövezzetek meg, nem vinnék haza idegen kutyát, mert a két sajátom mellett van még otthon baromfi és macskák is.
Nem próbálnám ki, hogy a vendég kutya jól kijön-e velük.
#3-as, mi lett végül a kutyával?
Én a kettő mellett nem mertem magammal vinni a harmadikat, pláne, hogy nem közelített barátságosan.
Mondjuk ő barátságosan közelített, mert tüzelt.... Mi is sokan vagyunk otthon, de nem akartam a főúton hagyni. Kidobták a kocsiból...
Felhívtam az illatos utat elvitték, de 2 hét múlva már gazdis volt :) Ha nem lett Volna, ki hoztam volna költözés után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!