Minimum hány foknak kell kint lennie hogy a jack russel terriert kint tarthassam, ha van neki szigetelt háza?
Szia!
Ha elég meleg a háza nyugodtan kiengedheted. Arra figyelj, hogy legyen meleg vize, és ennivalója.
A miénk kinti kutya, ezekben a nagy hidegekben mikor hazaérek szoktam csak beengedni pár órára.
köszi!
az a baj ha reggel meleg vizet adok neki,az elég hamar kihül.én meg fél8tól megyek el,és fél4-4re érek haza
Egy szoval nem mondtam hogy szétszedné a lakást vagy hogy neveletlen.
Csak ő szeret sokat kint is lenni.es ha ugatást hall akkor pláne kimenne.
Még nem is akarom kint hagyni.csak kiváncsi voltam hogy mikortol hagyhatom kint.
Dettó ugyanez van velem is! 😂 Az en kutyám nem szereti a házát, úgyhogy ha kint van, akk nincs neki meleg, de boldog. En speciel télen nem szoktam kitenni amíg haza nem erek, mert most rohadt hideg van.
Szokott rendetlenkedni (bepisili bekakil), de azért sztem megis jobb hugyot, meg szart takarítani, mintha megfagyna ott kint.
nekem is jack russellem van, viszont ő inkább benti kutya. 17 fok alatt nem igazán szoktuk kint hagyni, 10 fok alatt pulcsiban viszem sétálni és csak úgy engedem ki pisilni is, fagypont alatt pedig csak vastag bundás kabátban lehet kint.
ő viszont imádja a meleget és imád az ágyban szunyókálni, nagyon gyorsan tud az udvarról visszaspurizni a házba :)
/persze minden nap le van mozgatva/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!