Yorki gazdik! A Ti kutyusotok is kiszedi a csatot, vagy hajgumit a szőréből?
Figyelt kérdés
Elől mindenképp fel kell csatolni vagy, kötni a szőrét, mert egyébként teljesen a szemébe lóg, és ettől csipás stb.. Oda figyelek, hogy ne legyen neki szoros, ne húzzam, mégis amint bele teszem a gumit, rögtön hozzáfog és kiszedi. Hogyan szoktassam hozzá?2010. máj. 6. 12:29
1/7 anonim válasza:
A minénkben nincsenek ilyen sz@rok, mivel nem plüssállat, hanem kutya, így persze nincs is mit kiszednie.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor, amennyiben nem akarom levágni a szőrét, hogyan oldjam meg, hogy ne lógjon folyton szegénynek a szemébe? Egyébként tudomásom van róla, hogy nem plüss állat, köszönöm a hasznos tanácsot!
2010. máj. 6. 12:48
3/7 anonim válasza:
Ha látod,hogy kiszedi szólj rá,vagy üss rá egy NAGYON KICSIT!!! Ha benne hagyja egy kicsit úgy,hogy nem nyúl hozzá akkor jutalmazd meg:) Egy idő múlva majd kialakul,hogy megszokja:)
4/7 A kérdező kommentje:
Bántani semmiképpen nem akarom. Rászólok legfeljebb. Nem akarom levágatni a szőrét, mert szeretném kiállításra vinni. Már próbáltam kis csattal, gumival. Úgy csinálja, mintha szeretné, ha a szemében van a szőre. Sokáig ráhagytam, de olyankor meg vastagon csipás. Kamillával tisztítom folyamatosan a kis szemét.
Tanácsokat várok, hogy Ti hogyan oldanátok meg? Vagy inkább levágatjátok rövidre a szőrét?
2010. máj. 6. 14:13
5/7 anonim válasza:
Nekem van egy 6 hónapos yorkim és nagyon szépen tűrte az elejétől kezdve a masnit, hajgumit. Próbáld szoktatni biztos sikerülni fog. :) Jutalmazd meg ha tűri.
6/7 anonim válasza:
szia, nálunk is macerás volt megszoktatni vele, hogy ne szedje ki, hát sok-sok türelem kell hozzá, és ami még nálunk bevált, hogy amikor becopfiztam a haját és láttam hogy idegesíti és szedné ki, akkor gyorsan elkezdtem vele játszani és el is felejtette, hogy neki ott valami van a hajába :D egy idő után már nem piszkálta! Arra azért vigyázz hogy ne húzd neki túl szorosra, mert akkor addig úgyse nyugszik mig ki nem szedi, és ha lehet, akkor szilikonos gumit használj, az nem teszi tönkre a szőrét és sokkal strapabíróbb! sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!