Szoktak-e tenyésztők valamilyen alapcsomagot adni a kiskutyához?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam hasonlót, hogy volt aki kis nykörvet, vagy játékot adott a kicsi mellé, érdekelne, ti hallottatok e hasonlóról? (természetesen az oltások meg törzskönyv alap, de emelett szoktak e még valamit adni a kölyöknek "útravalóul"? )2017. jan. 24. 13:33
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2017. jan. 27. 11:17
12/19 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg nemsokára meglesz az első almunk mint társtenyésztő, de mivel errefelé az ilyen ajándékozás nem volt eddig divat, gondoltam szép gesztus lenne, mivel a kutyám a mindenem és a kölykeinek is a legjobbat szeretném biztosítani. Szerintetek németjuhász kölykökhöz is adhatnék kis nyakörvet ajándékba? (tudom hogy később sokan a hosszúszemú folytóláncot használják mint a kiállításokok, de gondoltam, míg kölykök, kaphatnának nyakörvet?)
2017. jan. 27. 11:42
13/19 anonim válasza:
persze:) kölyöknyakörvet mindenképp. Nekem is németjuhászom van. Van textil és hosszúszemű folytója (bár ezt az utóbbit nem igazán szeretem). Melyik kennelnek vagy a társtenyésztője?
14/19 anonim válasza:
Én semmi ajándékot nem kaptam, de nem is ez volt a lényeg.
15/19 anonim válasza:
Van aki igen,van aki nem;ez tenyésztőtől függ:)
De általában kezdő tápot (amit addig is kapott a kutyus)meg valami kis pokróc szerűséget vagy játékot (amin érzi a kutyus a többiek,a régi családja szagát)
16/19 anonim válasza:
#15-ös vagyok (megint) :)
Szerintem nagyon szép gesztus,hogy tenyésztőként erre is gondolsz!A nyakörv szerintem nagyon jó és hasznos!
17/19 anonim válasza:
Én a németjuhászomhoz 2 napi kaját kaptam a tenyéztőtől, barátnőm a pulijához egy zacskó játékot, jutalomfalatot, tápot, rongyot, nyomtatott útmutatót (személyre szabva). Igazából nem ezen múlik, hogy ki mennyire jó tenyésztő. Ha adsz az egy szép gesztus, ha nem akkor se fog senki haragudni. Tápot viszont mindenképp adj és egy rongyot is, amit a kiskutya elvitele előtt pár nappal beteszel a helyükre, hogy az új helyén legyen valami ismerős.
18/19 anonim válasza:
Nekunk adott egy 3-4 etkezesre valo tapot, jatekot, porazt es nyakorvet:)
19/19 anonim válasza:
Minden kiskutyanak vettek egy-egy pluss parnat. Mi kacsasat kaptunk, az even kilenc eves es mai napog azon alszik, es hiszti van ha neha kapjan kimossuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!