Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyök első napjai az új...

Kölyök első napjai az új otthonában: mikor vihetem először sétálni, hogy történjen a hazaszállítás, mikor vigyem el az állatorvoshoz?

Figyelt kérdés

Hamarosan egy 8 hetes kölyök gazdija leszek. Próbálok mindennek utánaolvasni, lenne 1-2 kérdésem:

- Mikor vihetem először sétálni? Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem is, hogy az oltási program pontosan hogy is van? Pontosan hány hetes korban vihetem ki?

Addig csak a házban lehet? Az udvar is veszélyes lehet neki?

- 300 km-ről hozzuk majd el. Az autóban majd az ölembe ültetem egy pokróccal. Hányszor álljunk meg vele és akkor hol végezze a dolgát, ha elvileg nem szabadna még olyan helyen lennie, ahol esetleg beteg állatok jártak?

- Pórázra hány hetes kortól szoktatható?

- Mikor vigyem állatorvoshoz? Erről is nagyon ellentétes dolgokat olvastam, én vinném pár napra rá, de sok helyen meg azt olvasni, hogy ne, mert még minden nagyon új neki és amíg nem szokja meg az új környezetet, addig ne...

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2017. jan. 22. 16:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ket kennelt néztem, a Milford kennelt Debrecenben és Kun Bea kutyáit :)

Esetleg valaki ismeri őket, vélemények?

2017. jan. 24. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!