Mit tegyek ha a kutyám már csak azért is bekakil?
van egy 8 hónapos kutyusom éjszaka már nagyon rég óta nincs semmi gond vele.
Reggel felkelek leviszem megvan minden. Elmegyek dolgozni mire haza érek bekakil ,pisil.
szerintem már csak azért is mert egyedül marad otthon... mit tegyek vele? le lehet valahogy szoktatni róla?
Fizikai fenyítés be szokott jönni a kutyáknál, de általában csak egyértelműen hosszútávon.
Ha hazajössz, és megcsinálta, keményen fürdesd meg benne; utána verd el, ismét fürdetés, ismét verés, majd vágd ki a kertbe.
Attól ne tarts, hogy nem fogja érteni : Majd csapja a mártírok fesztiválját, de nagyon is tudja, miért kapta. Az enyém is 1-2 hét után behúzta fülét-farkát, s többet nem mert szánt szándékkal megszívatni engem.
Esetleg ha nyomatékosabb akarsz lenni, a kakit lapátold be az etetőtáljába, s csak akkor tisztísd ki ismét, Mielőtt elmész. Ha munkából megjössz, és megint bepiszkított, megint lapátold be az etetőtáljába. Ezt kitartóan kell csinálni tovább, amíg nem esik le a tantusz.
Több kutyát is neveltem, legrosszabb esetben is 2-3 hét alatt gyönyörűen ledominálod ezzel a legerőszakosabb kutyát is!
Kérdező, a szeparációs stressznek olvass utána bővebben. Lehet, ez okozza a problémát.
Azért 15 órát nem szép dolog várakoztatni a pisiléssel, és nem is egészséges neki, 9-10 óra után legkésőbb le kellene vinni.
#4-es : Tudsz mást is írni a 4 szavas idiótázáson kívül is?!
Hány olyan kutyát neveltél te fel, amik egytől egyik nehéz esetek voltak??!! A rohadt úristenit!!! Hogy van Neked erkölcsi alapod rá, hogy ilyen primitíven visszaszólj?!
Hányszor voltál te önkéntes menhelyen? Hány évig? Milyen kutyák kerültek ki a kezed alól?!
Hmmm???
Igen, tudok 4 szavasnál hosszabb választ is, válaszoltam is a kérdezőnek.
Több kutyát neveltem fel, többek között kuvasz-német juhász keveréket, dobermannokat, képeztem ki dobermannokat, segítettem kutyaiskolában, tenyészszemléken. Jelenleg is menhelyen vagyok önkéntes, és egy örökbefogadott staffim van.
Ezzel együtt fenntartom, hogy orbitális baromságot írtál. Mondjuk azt éppen el lehet vele érni, hogy a kutyád rettegjen tőled vagy felegye a saját szarát a lakásban félelmében. Bár nem tudom, nem próbáltam ilyet tenni, és mégis működött normálisan az összes általam nevelt kutya, a baromi domináns dobermannjaim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!