Németjuhászt tarthatnék lakásban?
1. ápolt, jól etetett kutya nem büdös! (nekem a kinti németjuhászom sem kimondottan düdös, jó van egy alap kutyaszaga, de nem olyan, hogy ne lehetne meglenni vele egy légtérben, ugyanis van amikor bent van)
2. a szőrhullás sokkal zavaróbb lesz mint a szag
3. csak akkor legyen kutya, ha a lakásban élők közül mindenki szeretné
4. törés-zúzás nevelés kérdése, az ényém semmit nem tett tönkre 2 hét alatt amikor az elején bent aludt (1x a függönyt és 1x a terítőt kapta el, rászóltam, azóta békénhagyja)
5. érdemes boxhoz szokatni, hogy amikor egyedül van otthon az elején be lehessen zárni
6. kutyasuli mindenképp javasolt
7. a leírt idő elégnek tűnik, ha tartalmaz mentális és fizikális fárasztást (labda, futás, játék többi kutyával)
8. szobatisztaság, megint nevelés függő, az enyém nagyon hamar az lett, a 2 hét alatt összesen 2 baleset volt, most mindig jelez ha ki kell mennie
9. én show line szukát ajánlanék ivartalanítva (bár nem tudom mennyire vagy képben, én az utóbbi 1 évben elég jól utánajártam, fekete törzskönyves németjuhász nagyon kevés van az országban, szóval ne lepődj meg ha nem találsz hamar és esetleg úgy adják el, hogy a tenyésztésben maradjon, azaz kiállítás, tenyészszemle, szűrések stb.) Én is gondolkoztem a feketén, mert nekünk régen az volt, de maradtam a rajzosnál, mert nagyon nehéz jó feketét beszerezni sajnos:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!