A varratszedésért kell fizetni? Kan kutya ivartalanítása után 10 napig egy percre sem hagyhatom majd itthon?
Nálunk a kutya a gallér szélével pont elérte a sebet. Piszkálta volna, folyton rá kellett szólni, hogy ne tegye. A dokink azt mondta, hogy az első 3 nap a problémás, utána már nem eleven a seb. Azért volt rajta ruha és gallér is.
4 napig voltam vele itthon, utána mentem dolgozni. Napközben egyszer hazaugrottam, hogy ránézzek, de nem volt vele gond. Mi egy hét után mentünk varratszedésre.
Nem kellett fizetni, mert a varratszedést tartalmazza a műtét ára. Azért kérdezz rá, de nem szoktak külön pénzt kérni érte.
Neke. ugyan idősebb kutyusom volt, de prosztatagyulladás miatt asap műteni kellett. Gallérral nem piszkálta magát, de rájött hogyha végighúzza magát, akko tudja dörzsölni a sebet. Raktam rá egy bugyit, jobb ötletem nem volt, plusz Lukács kenőcsöt kaptunk, azzal kellett kenegetni, az bevált.
Én sem tudtam vele otthon maradni, de közel volt a munkahelyem a lakáshoz, az ebédidőmben hazaugrottam hozzá.
A varratszedés nálunk beletartozott az ivartalanításba, csak a gyógykenőcsökért kellett fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!