Nem értem a kutyámat, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Raktam fel a házára hőszigetelő függönyt,1-2 hétig el is volt nem zavarta de aztán letépte.Nem foglalkoztam vele de bejöttek a még hidegebb idők és vissza raktam,megint letépte.
Pedig biztos hogy fázik mert hideg a füle és reszket ha hideg van.A háza szigetelt teljesen és lábakon áll,és rongy helyett száraz szalma van neki bőven amit nagyon szeret mert mindig jól bele vackolja magát.De látom hogy ez nem elég kéne a függöny is,mit lehet tenni?
2017. jan. 20. 06:12
11/12 anonim válasza:
Melege van a házban. Nincs légmozgás, azért szedi le a függönyt.
12/12 A kérdező kommentje:
Estére beviszem a malacólba amit most nem használunk,és bekapcsolom neki az infra lámpát szerintem az megoldás lehet.Csak akkor be kel zárnom mert az a hátsó udvaron van.Ja meg beküldök neki egy zsák szalmát
2017. jan. 21. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!