Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kefét vegyek hosszúszőr...

Milyen kefét vegyek hosszúszőrű kutyusomnak?

Figyelt kérdés

Egy kistestű befogadott spiccről lenne szó. Utána olvastam, hogy a legjobb ha hosszú tüskéjű, puha kefével fésülöm a szőrét. Már vettem neki tükrös kefét, de az ugye csak a szőre "felületét" éri, az aljszőre így meg becsomósodik.

Na most a baj az, hogy mindegyik ilyen 4-5 ezer forintba kerül, én pedig max 3 ezer forintot szánnék rá... Utána majd vennék drágábbat, de most valami olcsóbb kéne. Tudnátok ajánlani valamit?

2017. jan. 18. 17:37
 1/2 anonim válasza:
Bemész az állatkereskedésbe vagy valamelyik ilyen fajta boltba, és segítséget kérsz :)
2017. jan. 18. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
ha visszafelé, tincsenként fésülnéd a kutyát és nem csak a fedőszőröket simogatod, akkor nem lesz csomós. Főleg vedléskor. Egyébként vehetsz fém, ritka fohú fésűt is még. van belőle kisebb, nagyobb méret.
2017. jan. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!