Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek rosszul döntöttem...

Szerintetek rosszul döntöttem mert örökbe fogadtam egy kutyust, de nem tenyésztőtől?

Figyelt kérdés

2017. jan. 17. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, a kérdésedből arra következtettem, hogy szaporítótól van a kutyusod. Az örökbe fogadásban semmi kivetni való nincs, nem döntöttél rosszul.
2017. jan. 17. 17:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem, semmi gond. Gondolom szebben is feltehettem volna a kérdést, mert mindenki azt hitte...
2017. jan. 17. 18:07
 13/17 anonim ***** válasza:
ha a szaporítótól viszi el valaki a kutyát miért tesz rosszat? a megmaradt kölykök, akiket nem tudtak elpasszolni saccperkábé halálra vannak ítélve...
2017. jan. 18. 06:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk engem is érdekelne?
2017. jan. 18. 08:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Azzal mért tesz hosszat, ha megunt, költözés miatt új gazdit keres stb kutyát fogad örökbe valaki? Nem kerül menhelyre a kutya, ami határozozzan állíthatom, hogy jó a kutyának.
2017. jan. 18. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:

A kutya számára nem tesz rosszat, megment egy életet. Jót tesz, persze. Viszont az előző gazda felelőtlenségének ad egy nagy lökést. Megerősíti az előző gazdát, hogy neki nem kell a kutyatartás gondjait vállalnia, mert mások megteszik helyettük. Bármikor kidobhatja az első, második, tizedik kutyáját is, ha megunta vagy ha már nem tud belőle pénzt kicsikarni.

De persze itt jó megoldások nincsenek. Az előző gazdákat kellene felelősségre vonni.

2017. jan. 18. 15:07
 17/17 anonim ***** válasza:
miért, mondta valaki, hogy rosszat tesz?
2017. jan. 18. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!