Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Barfer? Barfer?

Barfer? Barfer?

Figyelt kérdés

Valaki közületek rendelt már a 'Barfer' oldalról?

Elég jó áron vannak ott a husik, de milyen minőségűek? Ahogy láttam sertés is van, amit ugye nem nagyon kellene a kutyáknak adni, de akkor miért van fent az is?

Bármilyen tapasztalat és vélemény jöhet!

Köszi

2017. jan. 17. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
A sertést nem nagyon lehet kutyáknak adni? Melyik hülye mondta ezt?
2017. jan. 17. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
13%

Jól tudod. A disznó és vaddisznó bármelyik "alkatrésze" tiltó listás.

Soha nem rendeltem erről az oldalról mert tápozok. De én ha ilyet látnék biztos hogy nem vennék onnan.

2017. jan. 17. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Miért lenne tilos sertést adni? Az egyik kutyám baromfi allergiás, főleg sertéshúst kap. Csak nem nyersen, hanem főtten.

Aki pedig nem ért hozzá, annak azt tudom javasolni, hogy ne írjon hülyeségeket.

2017. jan. 17. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem igazán értem, hogy a rendelt hús minőségének mi köze van ahhoz, hogy árulnak-e sertéshúst vagy nem. Mindenkinek a maga dolga, hogy mivel eteti a kutyáját. Attól, hogy én nem adnék neki nyers disznóhúst, más még mondhatja, hogy a disznóállomány álveszettség fertőzöttsége elhanyagolható, úgyhogy nem foglalkozik ezzel. Ráadásul oké, hogy az persze nem barf, de meg is lehet főzni.
2017. jan. 17. 15:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Sertést és vaddisznót az Aujeszky kór, azaz álveszettség miatt nem "szokás" adni kutyáknak (és macskáknak sem), ugyanis nem gyógyitható és halálos kimenetelű is lehet. És igen ez megakadályozható azzal, hogy megfőzöd a húst, de azzal megváltozik a szerkezete is. Ha hússal eteted a kutyád, akkor a nyers neki a legjobb. A sertés és a vaddisznó nyilván igy kihúzva a listáról, de attól még kaphat csirkét, pulykát, nyulat, halat, akár emut vagy kengurut is.

Szóval van valakinek valami tapasztalata, véleménye a BARFER OLDALLAL KAPCSOLATBAN?

2017. jan. 17. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Én vettem onnan. Nos magával a hússal nem volt gond, de azon kívül hogy adagonként csomagolt, kockázott nincs más előnye. Kb egy árban van a bevásárlóközpontos hússal, viszont azt akkor veszed meg amikor akarod és nem kell tárolni a fagyasztóban hetekig és hát valljuk be nem mindenkinek van csak a kutyára egy külön fagyasztója.

Ha pedig x€ alatt rendelsz akkor még rájön a PK amivel viszont már drágább mintha megvennéd boltban.

2017. jan. 18. 01:42
 7/7 vtoreky válasza:

én többször rendeltem már tölük, a husi mindig szép, én az árral is elégedett vagyok. azon kevés helyek egyike ahol zöldpacalt is lehet kapni, és a 250g-s kockára csomagolt húst szerintem elpakolni, kimérni is könnyebb.

föleg pulykát, marhát, halat és zöldpacalt veszek,eddig még nem volt problémám se a szállítással, se minöséggel.

2017. ápr. 27. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!