Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet, hogy fogok kapni egy...

Lehet, hogy fogok kapni egy yorkshire terriert, valószínűleg közepeset. Nagyon sokat gondolkoztam a nevén, de nem jutottam túl sokra, a kutya fiú lesz, és tudtok nekem jó neveket írni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 16:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Közepeset? Az mit jelent? Egy méretben van!
2017. jan. 16. 16:17
 2/19 anonim ***** válasza:
39%
Maci,Gombi,Lucky
2017. jan. 16. 16:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a "közepeset"? Ne vegyél szaporítós yorkit!
2017. jan. 16. 16:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem jófogásról van, vagy a szomszéd jó ismerősétől..

Tenyésztőtől vegyél, ne sajnáld egyszer kiadni rá a pénzt..

Neveket nem tudok így láthatatlanban. Mi személyiség alapján szoktunk adni nekik

2017. jan. 16. 18:29
 5/19 A kérdező kommentje:

Van belőlük a mini a közepes és a nagy meg van egy ami a mininél is kisebb.

A mininél kisebb, és a mini azok vannak szaporitva, a közepes és a nagy azok nincsennek. És természetesen tenyésztőtől vesszük! A neveket köszönöm

2017. jan. 16. 18:41
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Egyfajta, standard yorkshire terrier létezik, ezzel jobb ha tisztában vagy mielőtt kutyust vásárolsz. :)
2017. jan. 16. 18:42
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A Yorkshire terriernek EGY azaz _1_ mérete van!! Az pedig le van írva a fajta standard-be!!

Amire te gondolsz:

Mini,extra mini,közepes és nagy MIND SZAPORÍTÓS,BETEG KÜLLEM ÉS GÉNHIBÁS KUTYA.

Én a Zizi,Speed nevet adnám neki mert ez a fajta hiperaktív

2017. jan. 16. 18:43
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Van belőlük a mini a közepes és a nagy meg van egy ami a mininél is kisebb."

olvasd el ezt figyelmesen!!! és utána nem írsz ilyen butaságokat

[link]

2017. jan. 16. 19:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért, ha lusta lennél végigolvasni a cikket (bár ajánlom, mert láthatóan nem tudsz túl sokat a yorkikról.

"A Yorkshire Terrier az egy „egyméretes” fajta. Mit is jelent ez: azt, hogy nincsenek különböző méretek, hanem a Standard 3,1 kg-ban határozza meg a méretének a felső határát. Alsó határt ugyan nem ír a fajtaleírás, viszont a 2 kg alatti példányokat nem szívesen engedjük tenyésztésbe, és igazán a kiállításokra sem jó már ez a méret. Az újságok, hirdetések viszont teli vannak „mini, extra mini…” (meddig lehet még fokozni?) méretet emlegető hirdetésekkel. Tehát tisztázzuk, nincs ilyen ebben a fajtában! Vannak jó méretű egyedek, és vannak méreten aluli, vagy felüli egyedek – mint minden más fajtában is! Arról nem is beszélve, hogy e hirdetésekben szereplő kiskutyák nagy része, teljesen normális 2-3 kg-os kutya lesz felnőtt korára! Könnyebb eladni az olyan kutyát, ami valami kirívó dolgot láttat. Ez ennél a fajtánál, a picinél is kisebb méret. Sok esetben viszont becsapás áldozatai lesznek a jóhiszemű, de mindenkinél extrábbat akaró vevők, és nagy pénzért kapnak egy átlagos vagy attól rosszabb kutyát."

2017. jan. 16. 19:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs belőlük 3 méret. 1 méret van. Félő, hogy valami szapis kutyába készülsz belefutni, vigyázz, ne vegyél olyat. Rengeteg eü. gond van velük. Nem egyről hallottam mostanában, ill. van amelyiket ismertem is, amelyik súlyosan epilepsziás volt, és vagy belepusztult, vagy el kellett altatni, mert kezelhetetlen volt az állapota. Mind szaporítós.
2017. jan. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!