Lehet, hogy fogok kapni egy yorkshire terriert, valószínűleg közepeset. Nagyon sokat gondolkoztam a nevén, de nem jutottam túl sokra, a kutya fiú lesz, és tudtok nekem jó neveket írni?
Remélem nem jófogásról van, vagy a szomszéd jó ismerősétől..
Tenyésztőtől vegyél, ne sajnáld egyszer kiadni rá a pénzt..
Neveket nem tudok így láthatatlanban. Mi személyiség alapján szoktunk adni nekik
Van belőlük a mini a közepes és a nagy meg van egy ami a mininél is kisebb.
A mininél kisebb, és a mini azok vannak szaporitva, a közepes és a nagy azok nincsennek. És természetesen tenyésztőtől vesszük! A neveket köszönöm
A Yorkshire terriernek EGY azaz _1_ mérete van!! Az pedig le van írva a fajta standard-be!!
Amire te gondolsz:
Mini,extra mini,közepes és nagy MIND SZAPORÍTÓS,BETEG KÜLLEM ÉS GÉNHIBÁS KUTYA.
Én a Zizi,Speed nevet adnám neki mert ez a fajta hiperaktív
"Van belőlük a mini a közepes és a nagy meg van egy ami a mininél is kisebb."
olvasd el ezt figyelmesen!!! és utána nem írsz ilyen butaságokat
Csak azért, ha lusta lennél végigolvasni a cikket (bár ajánlom, mert láthatóan nem tudsz túl sokat a yorkikról.
"A Yorkshire Terrier az egy „egyméretes” fajta. Mit is jelent ez: azt, hogy nincsenek különböző méretek, hanem a Standard 3,1 kg-ban határozza meg a méretének a felső határát. Alsó határt ugyan nem ír a fajtaleírás, viszont a 2 kg alatti példányokat nem szívesen engedjük tenyésztésbe, és igazán a kiállításokra sem jó már ez a méret. Az újságok, hirdetések viszont teli vannak „mini, extra mini…” (meddig lehet még fokozni?) méretet emlegető hirdetésekkel. Tehát tisztázzuk, nincs ilyen ebben a fajtában! Vannak jó méretű egyedek, és vannak méreten aluli, vagy felüli egyedek – mint minden más fajtában is! Arról nem is beszélve, hogy e hirdetésekben szereplő kiskutyák nagy része, teljesen normális 2-3 kg-os kutya lesz felnőtt korára! Könnyebb eladni az olyan kutyát, ami valami kirívó dolgot láttat. Ez ennél a fajtánál, a picinél is kisebb méret. Sok esetben viszont becsapás áldozatai lesznek a jóhiszemű, de mindenkinél extrábbat akaró vevők, és nagy pénzért kapnak egy átlagos vagy attól rosszabb kutyát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!