Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyatápot vegyek?...

Milyen kutyatápot vegyek? (Olvasd végig! )

Figyelt kérdés

20kg v. nagyobb kiszerelésű tápot keresek 7-8ezer forint a max.

berni, 45-50kilós kan, 7éves, nincs semmi allergiája.

eddig ezeket próbáltuk: happy dog, dog chow, josera economy, brit adult.

egyes tápok váltásának az oka az ára volt. a joseratól most kicsit megy a hasa ill. kicsit sok a kaki tőle.

a kereső alapján ezek maradtak:

[link]

Canun Basic Large breed

Canun Basic Ecoffed

Canun Medium Supremus

2017. jan. 14. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
Dehogynem, nagyon is gagyi. Csak jó a reklámja. Pedigree és társainál egy fokkal jobb, de attól még gagyi.
2017. jan. 19. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Hát gondolj amit akarsz, azért a reklámja sem annyira jó, max állateledel boltokban van szórólapjuk (mint minden tápnak). Én sem azzal etetem, 1 zsákkal vettem 1x igazán nem volt vele bajom (annyi pozitívuma volt, hogy bárányos az 15 kg 13.000 volt kb)

Eleinte mind 2 kutyám Brit premium kapott (a fiatalabbnak sajnos megy tőle a hasa, de az idősebb teljesen jól van) Most a Chicopee tápot próbáljuk abból a 20 kilós 14 a 15 kilós 13500. Sajnos nincs arra pénzünk, hogy havi 40.000 ezret a kutyák kajájára költsünk, de lehetőségeinkhez mérten a legjobb tápot vesszük nem élünk rosszul, nagy ház kert stb., inkább olyan átlagoan. Mindemellett nem hinném, hogy rosz gazdái vagyunk... (elárulok egy titkot mi sem a legjobb, legdrágább ételeket esszük, mert arra sincs pénzünk ugyanúgy mint az átlag emberekenek általában...) Félreértés elkerülése végett nem spórolunk a kutyákon, ha a dokinak fizetni kell (sokat) fizetünk (3 babézia és jópár műtét van a hátunk mögött+ havi szíféreg és kullancstabletta, ami szintén nem 2 forint), a fiatalabbikkal heti 2 kutyasuli stb. Szóval nem gondolnám, hogy csak az lehet jó gazda aki a 30 ezres kutyakaját meg tudja fizetni, ha így lenne ebben az országban nem sok jó gazda lenne...

2017. jan. 19. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Nekem.ez a canumnem szimpi... hus es allati szarmazekok. Aha... nem akarom tudni ebbol mennyi a hus es mennyi a csőr...

A fit active azert jobb netrol rendelve pedig nem is draga.

2017. jan. 29. 18:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ehhez a "jó gazdi nem spórol a kutyán" vitához annyit szólnék hozzá, hogy nem az a jó gazdi aki megveszi a 30 000 ft-os tápot az meg a szar gazdi aki csak 8000 ft-ot tud rászánni. Az a rossz amikor valaki, habár megtehetné, hogy vegyen egy jó, középkategóriás tápot, inkább mégis Chappit vesz, mert "jó az neki", na az elítélendő. Amikor valaki tudja az anyagi határait és azon belül mégis a legjobbat próbálja adni a kutyájának, az jó dolog. Mondom én ezt úgy, hogy havi kb 160 000 ft-ből élünk, teljesen átlagosan, nyáron havi 200 000-230 000-ból (apukám vállalkozó, van mikor van munkája, van mikor nincs, nyáron több van). Nem szenvedünk semmiben hiányt, és a kutya sem. Kitudjuk fizetni az esetleges durvább állatorvosi költséget (októberben 100 000 ft-ot hagytunk állatdokinál) és bizony 20 000ft-os tápot kap, de csak azért, mert össz-vissz 10 kiló és egy 1 kiló kutyatáp jó 2 hétig elég neki (talán még tovább, nem számoltam), viszont ez egy berni etetésénél már nem ilyen egyszerű és olcsó. Szóval ettől a kérdező és más sem lesz rossz gazdi.

Én ezeket a Canun tápokat nem ajánlom. Összetétel alapján annyiban különböznek a Chappitől, hogy nincs bennük annyi színezék. Viszont a Decathlonban van vadászkutyáknak való táp, elég olcsó: [link]

És még az összetétele is normális. Próbáld ki ezeket esetleg. (20 kg kb. olyan 9000 ft)

2017. febr. 7. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!