Milyen kutya fajtát ajánlanátok nekem? Olyan kutyát szeretnék, ami jó nagy lesz nagy korára, és szeret játszani? Tehát játékos kutyust szeretnék.
Labrador es Golden retriever a favorit, játékos családi kutyák, ők általában könnyen kezelhetőek is megfelelő szabályok betarttatasa és oda figyelés mellett. Esetleg ott van még a skót juhász, aki aztán fegyelmezésre hipererzekeny fajta, náluk csak a szép szó, türelem, pozitív megerősítés válik be és játékosok is, valamint szerintem kezdő kutyásoknak ideális, mert két ujjal fogva a pórázt is lehet irányítani bármilyen szituban, minden jelre figyelnek es érzékenyek. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom velük (nekem is van most egy, illetve gyerekkoromban is volt egy skócink. )
Egyébként a többi kutyussal való játékot meg lehet oldani, vannak minden városban es faluban kedvelt sétáltató helyszínek ahol össze lehet futni a többi kutyással, ott barátságokat tudnak kötni a kutyuk és gazdik is, mig a ket eb eljátszik addig a gazdik is beszélgetnek egy jót. Nem csak kutyás park és kutya futtató létezik a világon. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!