Mire van szüksége egy menhelynek, mit tudok vinni nekik, hogy segítsem őket?
Itthonról összegyűjtöttünk 1 nagy zsák nem használt ruhát illetve még ismerősöket megkértem hogy ha van valami meleg ruhájuk amire nincs szükségük a kutyák biztos nagyon örülnének neki és így még összegyűlt másik 2 zsák ruha.
Vettem 6zsák tápot sajnos nem márkásat hanem a legolcsóbbat. 15kg-os 1 zsák ami 2400ft volt, nem hiszem h túl sok tápérték lenne benne de jobb mint a semmi illetve 10kg rizst és 10kg tésztát (amit gondolom, hogy megfőznek a kutyáknak)
Több pénzt nem tudok sajnos rájuk fordítani ennyit tudtam megvonni magunktól, hogy segítsek nekik! Mivel tudnék még segíteni ami nem nagy költség? Ma megyek ki a menhelyre mit vigyek még?
Most télen szükség van szalmára, hőszigetelt (akár használt) kutyaházakra, tűzifára is.
Ahol cicák is vannak, ott pl. macskaalomra.
Ami viszont teljesen ingyen van: önkéntes segítségre, ahogy az első válaszoló is írta.
Kérdezd meg a menhelyen dolgozókat, mire lenne leginkább szükségük, illetve ha akarsz, miben tudsz segíteni (takarítás? kutya sétáltatás? stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!