Milyen kutyák születnének egy malinois és egy német juhászkutya keresztezéséből?
Nem terveztem ilyen kölyköket létrehozni, csak érdekel. Mindkét kutya jó képességű, nagyjából ugyan azokra használják őket.
Tudom, hogy nyilván vannak más tényezői is, de nagyjából milyenek lennének a kölykök?
Érdekes. Körülbelül valami ilyesmire számítottam én is...
És mi történne akkor, ha ezeket a már keverék kutyákat tenyésztenék tovább?
Tenyésztik ezeket tovább is. A szolgálati kutyák egy jelentős része mali-német juhász, holland-mali, holland-német juhász és ezek mindenféle arányú keveréke.
Azt, hogy jó adottságúak, nyilván így nem lehet kimondani, mert nem a fajtán múlik, hanem a felmenőkön. De jó adottságú kutyák kölykeinek egy jó része valószínűleg hasonlóan vagy még jobb képességűek lesznek. A szolgálati és knpv-s kutyáknál nem a fajta számít, csak a kutyák képessége és egészsége persze. Ezért minden jó kutyát összeraknak, ha látnak a párosításban fantáziát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!